Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Szmaragdowozielona Krokosmia niezalogowany
11 grudnia 2024r. o 8:30
w oryginale jest bez kropeczek ...;D
ciekawe dlaczego ALGORYTM tego inaczej nie puszcza...i dlaczego inne określenie zamienił na ''czytelniku''?
zrzut postu jest jednoznaczny...

a ktoś tu pisze o ''zakale''...;D
czyli? ...i kto tu jest tą ''zakałą''?...potwierdzasz to co napisał twój brachol skoro pisze że postawiłeś mnie w szeregu ''frajerów''?

giciorze...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
11 grudnia 2024r. o 8:42
No proszę . Lucjan kiedyś tu pisał jak to posty Jana są zaznaczone korektą a tu Lucjan jak widać też się załapał.
Pisze się tu że Jan ma ostry i cięty język ale chamstwa Lucka nikt tu nie przebije .
~~Czas do celi niezalogowany
11 grudnia 2024r. o 10:31
Wraca umorzona sprawa gwalciciela i pedofila zdzisława Kurskieho syna Goebbelsa Kurskiego co miał liczne śluby kościelne
~~Rudożółte Przymiotno niezalogowany
11 grudnia 2024r. o 10:36
~~Szmaragdowozielona Krokosmia napisał(a): w oryginale jest bez kropeczek ...;D
ciekawe dlaczego ALGORYTM tego inaczej nie puszcza...i dlaczego inne określenie zamienił na ''czytelniku''?
zrzut postu jest jednoznaczny...

a ktoś tu pisze o ''zakale''...;D
czyli? ...i kto tu jest tą ''zakałą''?...potwierdzasz to co napisał twój brachol skoro pisze że postawiłeś mnie w szeregu ''frajerów''?

giciorze...;D

Daj sobie sianka z tymi zarzutami wobec mnie, jesteś
mało wiarygodnym pismakiem , poczytaj w którymś to poście , napisałem , te Jurki , Jurgeny to twoja piłka, wiszą mi koło D… , niech wytrwale piszą ..
~~Szmaragdowozielona Krokosmia niezalogowany
11 grudnia 2024r. o 10:55
a gdzie ja mam jakieś ''zarzuty '' do ciebie?
ja tylko cytuję post twojego brachola a jego słowa o tym gdzie mnie ''stawiasz'' chyba wierzysz...
czy nie? ;D
a to czy czy ja jestem dla ciebie wiarygodny czy nie nic mnie nie obchodzi bo sam wiesz...twoje ''słupki wierzytelności'' mają ciągle tendencje spadkowe...
pamiętasz? :D

a co ja mam do tych wszystkich Jurków ,Jurgenów i innych ''znajomych''...
ja swoich Jasiów i Janów nawet lubię...

czytałeś jak tu ktoś wykpił cię błagając o możliwość logowania?
a może to ty ?...a może ja? ;D...no jak tam ?
jest jakaś promocja na nakolanniki w Hornbachu? ....pytam abyś zbytnio się nie wykosztował...;D
~~ niezalogowany
12 grudnia 2024r. o 6:12
Oskarżenia wobec Macierewicza: Szef Służby Kontrwywiadu Wojskowego generał Jarosław Stróżyk przedstawił w październiku raport z prac komisji ds. badania wpływów rosyjskich i białoruskich w Polsce. Stwierdzono, że Antoni Macierewicz mógł dopuścić się zdrady dyplomatycznej. Druga sprawa dotyczy ustaleń działającego przy Ministerstwie Obrony Narodowej zespołu zajmującego się podkomisją smoleńską, którą kierował Macierewicz. Prace zespołu nadzoruje wiceszef MON Cezary Tomczyk.
Ciekawe czy tak szybko jak za wieńcem będzie biegł do ZK.
~~Czerwonozłoty Narcyz niezalogowany
12 grudnia 2024r. o 8:33
noi wygralismy.spruchniale trepy te pyski z wku.l.niech sidzu ciszo bo im rude moczki .do kublu i na moskau.to dobre ciszyta si .że. dostali nasze chlopoki .dotacju .90 mln.ten rudy trep tysz msciwoj est.stary konfobulat ot pierdziochow .PIS.zwycieza. aObajtek na szefa TVNu .jude Smalcerz krucho kasy niet.wiwat Prawica.....a te scury z wiochy to do kanalu .razem z onucema...A..psik..
~~Czerwonozłoty Narcyz niezalogowany
12 grudnia 2024r. o 8:49
jesli ktos godzi w dobre imie polski sz kaluje ja .to winic nalezy redaktorów Bolca. za nic maja zglaszane do modrnizacji napisane .brudy.chyba że prawo Was nie obowiazuje.a tym zajmą sięWLADZE ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.