~~dawny twój znajomy napisał(a): Lucjan przypomnij tu jak to wyzywałeś innych od kanalii i gnid?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janusz z Dolnych Młynów napisał(a): Lucek spieprzaj dziadu . Towarzysz chorąży Jakubiak jako wzór , nic dziwnego
Ty masz swoje wzory ja swoje , mnie nie interesuje że popierasz koalicję Tuska z komunistą Czarzastym .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janusz z Dolnych Młynów napisał(a): Lucek spieprzaj dziadu . Towarzysz chorąży Jakubiak jako wzór , nic dziwnego
Ty masz swoje wzory ja swoje , mnie nie interesuje że popierasz koalicję Tuska z komunistą Czarzastym .
~~Jasio napisał(a): Łżesz jak ostatni Burek. Jesteś właśnie jednym z tych co kwiczą za utratą władzy przez twoich oszustów pisowskich.
~~ Zawilec górski napisał(a): Lucjanie czy zatrzymany ksiądz egzorcysta jest więźniem politycznym?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Łżesz jak ostatni Burek. Jesteś właśnie jednym z tych co kwiczą za utratą władzy przez twoich oszustów pisowskich.
PiS zasłużył na to aby stracić władzę , nie byli zdolni do naprawy sądownictwa w Polsce , nie rozliczyli rządu PO- PSL tak jak na to zasłużyli , nie potrafili skutecznie przeciwstawić się lewactwu z eurokołchozu .
Za dużo zrobili dla rozwoju Polski i Polaków którzy tego sobie nie życzyli , jakieś plusy , 13 i 14 , programy osłonowe .
~~Kanarkowy Maczek napisał(a): Gdyby mieli dowody, to by rozliczyli.
~~niezalogowany Jurek napisał(a): Za swoje czy nasze ,ile z tego Lucek ukradliście ?