~~ napisał(a): Parówa? Kogo masz na myśli? Wyjaśnisz czy strach ci na to nie pozwoli? No przykozacz .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Pamiętnik? Czyli skriny Lucjana?
Pani się pomyliła pani Jasio nie pamiętnik , nie skriny tylko zrzuty ekranu , już mam kserokopie i odpowiedni wniosek do wypełnienia ,
potrzebne mi to wszystko bo bardzo chcę poznać kim jest " mój znajomy " plotkarz , jest bardzo prosta procedura abym się dowiedział .
Miłego dnia " Jasio "
~~Malachitowa Brodia napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Parówa? Kogo masz na myśli? Wyjaśnisz czy strach ci na to nie pozwoli? No przykozacz .
Ważne że parowa wie że to o nim :D
~~prokurator stanu wojennego Piotrowicz napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Pamiętnik? Czyli skriny Lucjana?
Pani się pomyliła pani Jasio nie pamiętnik , nie skriny tylko zrzuty ekranu , już mam kserokopie i odpowiedni wniosek do wypełnienia ,
potrzebne mi to wszystko bo bardzo chcę poznać kim jest " mój znajomy " plotkarz , jest bardzo prosta procedura abym się dowiedział .
Miłego dnia " Jasio "
Brzydko się braciszku bawisz , to zrzut z ekranu. uważaj żeby ci się pod starą dupą nie podpaliło.
14240
M21W2
20 maja 2024r. o 20:52
~~Krasny Rokitnik napisał(a): Lucuś ...daleko w tyle mam twoje propozycje bo od dawna ,a konkretnie od czasu jak założyłeś temat o swoim przyjacielu tym ''fałszywym '' uważam cię za człowieka fałszywego i dwulicowego...
A ja ciebie za gnidę , mendę , i szmatę , dla mnie Przemek i ty jesteście siebie warci .
Tylko taka szmata jak ty zakłada temat o zmarłym który nie może nic odpowiedzieć .
tak ..to mój post ...
ale co z niego wynika?
napisałem ci że mam cię za człowieka fałszywego
a ty co? ...zwyzywałeś mnie...;D
i jeszcze to... bo to jedno z twoich łgarstw...przypomnij tu ten niby temat który założyłem o tym zmarłym...;D ...ale ty nie przypomnisz bo to tylko jedna z twoich szalonych fantazji...;D
tak jak ten co fantazjuje o komputerowcach -hakerach którzy niby mu mogą pomóc...;D
fajnie się czyta te bzdury oparte na fantazjach jakiegoś ignoranta ...
no Lucek ...napiszesz coś o tych ''prostych procedurach''? ;D
też nie napiszesz...
ale fajnie się was czyta...''eksperty'' ...;D
Lucjan...ty coś tam przypomniałeś a więc może ja ci coś mam przypomnieć ?
mam czas...ciasto ze śliwkami już się piecze, patrzę na tenis ,czekam na siatkówkę ...mam czas ...