~~kierowca z TIR-a napisał(a):Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Będą Igrzyska w Polsce!!!
Nie zamierzam ubiegać się o urząd Prezydenta.
U mnie "słowo droższe pieniędzy" - przecież mnie znacie ;)
Zarobiła by dzisiaj matka , prawda ? Tylu kierowców .
~~Bławatna Golteria napisał(a):Ktoś napisał: ~~kierowca z TIR-a napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Będą Igrzyska w Polsce!!!
Tak od serducha ci napisze ,
Żebyś się Qu-rw-o męska w mękach męczyła jak Cię kostucha zabierać będzie
Tusku ,nie życz 2 co tobie niemiłe.
~~Wiśniowy Kroplik napisał(a): co za durnie...
faktura jest fakturą ...a więc odprowadzony podatek więc jak masz kmiocie jakieś wątpliwości to leć do skarbówki i sprawdź...;D
~~Bławatna Golteria napisał(a):Ktoś napisał: ~~kierowca z TIR-a napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Będą Igrzyska w Polsce!!!
Tak od serducha ci napisze ,
Żebyś się Qu-rw-o męska w mękach męczyła jak Cię kostucha zabierać będzie
Dzięki takim jak ja , miałeś co dzień pełną miskę .
~~Świerk srebrzysty napisał(a): No co wy teraz na to? Może sam producent serów to skomentuje?
~~ napisał(a): Nie podśmiechiwać się z wykształcenia jednego takiego. Umie też prace wykończeniowe co udowodnił na górce.....Coś wspominał o pracy w piekarni ale nie pamiętam jak mu tam szło...... Olbrzymia wiedzą ogólna.....same plusy, żadnych słabych stron. Gość z jednej bryły której ugryźć nie sposób.
~~Blacharskie wykończenie napisał(a): Zapomniałeś kolego dopisać że nasz Jasio w branży samochodowej brał nauki , z takim wielkim kolegą
chodzili po mieście maski klepali .;););)