~~Amarantowy Kaczeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Janku napisał(a): Jeden z drugim nie interesuj się co robi PiS tylko myślta co wam uśmiechnięta władzunia zafunduje.
Dziś starsza pani przyniosła 2 kotlety schabowe dla chłopaków układających worki ze słowami ,,Więcej nie mam, ale nam z mężem ziemniaczki wystarczą, zjedzcie póki cieple". Rozpłakałam się że wzruszenia, to jest CZLOWIECZENDTWO !
A hieny PiS szczuja i żerują na krzywdzie ludzkiej a swoich wyborców mają w głębokim poważaniu.
Od razu widać kulturę wyborców koalicji 8 * z 13 grudnia. Ta krzywda ludzka mogłaby być o wiele mniejsza, gdyby rząd Polski wziął pod uwagę ostrzeżenia Komisji Europejskiej z 10 września o możliwej powodzi.A te hieny z PiS właśnie zawożą całe ciężarówki pomocy dla powodzian oraz maszyny osuszające.
Pewnie z kościoła ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
~~Pszeniczny Rdest napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Beata Kempa, dołączyła do Kancelarii Prezydenta Dudy.
Doprawdy, urocze. Urocze.
Uwaga na plecaki....
Doradczynią od higieny osobistej ma być :) zamykam oczy i już widzę Anżeja w tłustych włosach :)
~~Zgniłozielony Winorośl napisał(a):
''Morawiecki podkreślił, że rolą państwa jest zapewnienie obywatelom w takich chwilach pomocy i bezpieczeństwa, a nie pożyczek. – Rząd jest po to, by skutecznie tą pomocą zarządzać. Musimy uruchomić program na wzór Rządowego Funduszu Inwestycji Strategicznych. Trzeba uruchomić z budżetu kilkanaście miliardów zł, a jak będzie potrzeba to powołać specjalny fundusz, jak zrobiłem to przy okazji pandemii.''
ty pieprzona łajzo...
uruchomiłeś ''fundusz '' który służył twoim partyjno-kolesiowskim złodziejom bo to oni na tym się ''dorabiali''...
do ''maseczek'' po respiratory...
pieprzyłeś o tych ''tarczach '' a szybko się okazało że ponad 5,5 tyś. firm ma kasę z nich zwracać...
więc zamilcz polityczna łajzo ...
~~Yogi napisał(a): No nie mogę milczeć bo mi kontakt z Bubim się urwał