Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Krzewiasta akacja niezalogowany
11 października 2024r. o 18:58
~~Sekwoja górska napisał(a): Chyba właśnie dlatego że kierujesz się rozumem nie jesteś przez nich lubiana. No coż . Taka kolej rzeczy że ludzie o pewnym ograniczeniu umysłowym nie bardzo chcą dopuścić do siebie głosy rozsądku nawet jak wiedza że są to rady szczere i kierowane z dobroci serca.
Raptusy powiadasz? Ja bym to określił inaczej, bardziej dosadnie ale ja właśnie nie jestem raptusem i myślę co piszę w przeciwieństwie do nich. Hihihihi

Myślisz że myślisz . Nie pytam tylko stwierdzam "siostro Bożenko"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trudno nadążyć niezalogowany
11 października 2024r. o 19:05
"Sukcesy nowego rządu"???
Morawiecki, czyli jak podwoić budżet
Tusk, czyli jak potroić deficyt
~~Sekwoja górska niezalogowany
11 października 2024r. o 19:08
Kpisz sobie teraz z własnego ''rozumku'' bo jak widzę widzisz we mnie ,,siostrę Bożenkę''
;]
Fobia to czy mania prześladowcza? Jedno i drugie to zespól chorobowy więc może jakaś wizyta cię czeka.
~~Bubu niezalogowany
11 października 2024r. o 19:42
Nam z Yogim nie chodzi o jakieś farmazony ale o proste sukcesy.
Podam przykład; Yogi przechodzi koło Orlenu i co widzi?....benzynka po 5,19......można?
Albo ja idę koło biedry i co widzę? Lecące ceny. Ale nie w górę tylko na dół.:)
~~czegoś głupi- boś biedny niezalogowany
11 października 2024r. o 19:44
~~Bubu napisał(a): Nam z Yogim nie chodzi o jakieś farmazony ale o proste sukcesy.
Podam przykład; Yogi przechodzi koło Orlenu i co widzi?....benzynka po 5,19......można?
Albo ja idę koło biedry i co widzę? Lecące ceny. Ale nie w górę tylko na dół.:)

Nie pij tyle ,omamy już masz , zaraz białe myszki będziesz widział opoju.
~~Kobaltowy Dzwonek niezalogowany
11 października 2024r. o 19:45
''Wojska izraelskie ostrzelały w trzech osobnych incydentach trzy stanowiska zajmowane przez UNIFIL - siły pokojowe ONZ w Libanie – poinformowała w czwartek agencja Reutera, powołując się na źródło w ONZ. Misja UNIFIL liczy około 10 tys. żołnierzy, wśród nich jest też polski kontyngent
Izrael otworzył ogień w kierunku sił pokojowych ONZ
Według źródła Reutersa w środę izraelski czołg ostrzelał wieżę strażniczą przy kwaterze głównej UNIFIL w mieście Nakura. Spadło z niej dwóch żołnierzy, którzy zostali lekko ranni. W pozostałych incydentach użyto broni krótkiej i nikt nie doznał obrażeń. Do wszystkich ataków doszło w ciągu jednej doby. UNIFIL potwierdziła, że jej kwatera główna i pobliskie stanowiska były w ostatnim czasie "wielokrotnie atakowane", a izraelscy żołnierze celowo ostrzelali i zniszczyli kamery monitoringu. Dodano, że dwóch wojskowych z misji zostało rannych wskutek ostrzału izraelskiego czołgu. Rzecznik UNIFIL Andrea Tenenti powiadomił, że dwie zaatakowane bazy, oprócz kwatery głównej, należą do włoskich żołnierzy.''

''pejsiaści'' robią co chcą a ONZ schował ''mordę w kubeł''

''Izrael zaatakował misję pokojową ONZ. To nie pierwszy taki przypadek
Przedstawiciele misji poinformowali, że dwóch żołnierzy sił pokojowych zostało rannych, gdy izraelscy żołnierze ostrzelali ich pozycje w środę i czwartek.

- To nie był błąd i nie był to wypadek – powiedział Crosetto na konferencji prasowej. - To może być zbrodnia wojenna, stanowi to bardzo poważne naruszenie międzynarodowego prawa humanitarnego – dodał''

co ty na to kamyszku -tygrysku?
bo jakoś nie czytałem nigdzie byś gdzieś się na to oburzał...
~~Yogi niezalogowany
11 października 2024r. o 19:59
A co mnie tygrysek zrobi? Taki pimpuś tu ciągle na tygryska narzeka a sam na niego głosował.
~~J23 niezalogowany
11 października 2024r. o 20:00
*Przestępczość naprawdę rośnie. Zwłaszcza rozbestwiły się grupy przestępcze złożone z obcokrajowców, co widać już w dużych miastach. Jeśli teraz nie zaczniemy inwestować w policję, to za rok obudzimy się w trakcie wojny gangów o wpływy w Polsce” – podkreśla sierż. szt. Jacek Łukasik, policjant w Nowego Sącza i szef policyjnej Solidarności, cytowany we wtorek przez Wirtualną Polskę."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza