~~Pytanie napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Co jak co ale Rosja wygrała tą wojnę. Potwierdzają to fakty i słowa polityków.
tylko u nas jeszcze jest to fakt najczęściej przemilczany.
U nasz w tefałenie?
Nie . Nie mówią o tym nawet w szczujni neopisowskiej czyli ,,,republice''.Ale mówią tym np. w Niemczech i środowiskach bliskich naszej konfie. Nie czytałeś?
To co ty czytasz? Gościa Niedzielnego?
Co ty gadasz? To Niemcy mówią?
Tak. Niemcy tak mówią ?
Chcesz nazwisko tego Niemca?
Co ty gadasz? A ja myślałem że gadają.
Ty już nie przesadzaj z tym myśleniem.
~~Jasio napisał(a): Proszę tu nie poruszać osoby tego który sam chciał by pluć mu w mordę a do swojego oponenta na Twitterze napisał ni mniej ni więcej -''jak chcesz to mogę się wy/ru/chać''
~~J23 napisał(a): Paweł Kukiz stawia tezę: Tusk nauczył się kłamać, bo ojciec go maltretował.....
Przy okazji rocznicowych podsumowań wiele osób wyraziło zaskoczenie tym, jak wyglądają rządy Donalda Tuska, którego gabinet został powołany dokładnie 13 grudnia 2023 roku. Zdziwiony nie jest za to Paweł Kukiz. Członek poselskiego koła Wolnych Republikanów dziwi się natomiast wszystkim zdziwionym i stawia mocną tezę w sprawie słynnych już sytuacji, w których Tusk... mijał się prawdą.
~~Patrycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): - "W trakcie czterech ostatnich kwartałów Holding Tuska (spółki skarbu państwa) zarobił na czysto łącznie 10 mld zł, a to o aż 51 mld zł mniej rok do roku, czyli o 83 proc. mniej rdr. "
- "Orlen od czwartego kwartału 2023 r. do trzeciego 2024 r. zarobił łącznie 3,8 mld zł na czysto, czyli o 34,7 mld zł mniej niż w tym samym okresie roku poprzedniego"
Cała para w gwizdek, czyli ścigamy, oskarżamy, wsadzamy...
Oświeci mnie jakaś kumata (żartuję) PiS-da ? Na kim te spółki skarbu państwa zarabiają te miliardy złotych.
Czekam !