Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Trudno nadążyć niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 23:41
"Zielony Ład" wyklucza hodowlę krów.
Masła z robaków nie da się zrobić.
To chyba przyjdzie chleb smarować zielonym...
ładem ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 6:22
''Ponad połowa Polaków uważa, że wojnę w Ukrainie należy zakończyć, nawet kosztem ustępstw względem Rosji - wynika z najnowszego sondażu CBOS

Ponad 55 proc. Polaków jest zdania, że konflikt w Ukrainie powinien się zakończyć, nawet jeśli oznaczałoby to ustępstwa terytorialne lub ograniczenie niezależności Ukrainy. To wzrost o 16 punktów proc. w porównaniu z wrześniem, kiedy taką opinię wyrażało 39 proc. respondentów.
CBOS zauważa, że po raz pierwszy od wybuchu wojny w Ukrainie, większość Polaków opowiada się za zakończeniem konfliktu. Jeszcze w kwietniu 2022 r. tylko 26 proc. badanych było tego zdania. Obecnie 31 proc. Polaków uważa, że walkę należy kontynuować bez ustępstw wobec Rosji, co stanowi spadek z 46 proc. we wrześniu.''

''DO WOJA MARSZ ,DO WOJA...''
''PRZYBYLI UŁANI POD OKIENKO...''
''TYLKO W POLU BIAŁY KRZYŻ ,NIE PAMIĘTA JUŻ..''
~~Podoficer niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 6:31
~~ napisał(a): ''Ponad połowa Polaków uważa, że wojnę w Ukrainie należy zakończyć, nawet kosztem ustępstw względem Rosji - wynika z najnowszego sondażu CBOS

Ponad 55 proc. Polaków jest zdania, że konflikt w Ukrainie powinien się zakończyć, nawet jeśli oznaczałoby to ustępstwa terytorialne lub ograniczenie niezależności Ukrainy. To wzrost o 16 punktów proc. w porównaniu z wrześniem, kiedy taką opinię wyrażało 39 proc. respondentów.
CBOS zauważa, że po raz pierwszy od wybuchu wojny w Ukrainie, większość Polaków opowiada się za zakończeniem konfliktu. Jeszcze w kwietniu 2022 r. tylko 26 proc. badanych było tego zdania. Obecnie 31 proc. Polaków uważa, że walkę należy kontynuować bez ustępstw wobec Rosji, co stanowi spadek z 46 proc. we wrześniu.''

''DO WOJA MARSZ ,DO WOJA...''
''PRZYBYLI UŁANI POD OKIENKO...''
''TYLKO W POLU BIAŁY KRZYŻ ,NIE PAMIĘTA JUŻ..''

Mając kategorię „D” jak D.U.P.A , cóż można powiedzieć na temat wojska ..?..D
~~Jasio niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 6:42
No tak. Masz rację . Więcej ma się do powiedzenia jak się było kapralem służącym w szkółce podoficerskiej dla dobra Ludowej Ojczyzny.
Smirna tawariszcz. Ruki pa szwam .
~~Nadżółkły Brokuł niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 7:09
~~Jasio napisał(a): No tak. Masz rację . Więcej ma się do powiedzenia jak się było kapralem służącym w szkółce podoficerskiej dla dobra Ludowej Ojczyzny.
Smirna tawariszcz. Ruki pa szwam .

Lub „Sierżantem”……towarzyszu ..!!
~~Jasio niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 7:29
Ale ja nie byłem w wojsku więc nie wiem skąd taki awans.
Co innego ci co byli i co nawet kapralem zostali ,po szkółkach jeździli wiernie służąc państwu ludowemu i bratniej armii czerwonej .
~~Sie porobiło niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 10:02
~~Jasio napisał(a): Ale ja nie byłem w wojsku więc nie wiem skąd taki awans.
Co innego ci co byli i co nawet kapralem zostali ,po szkółkach jeździli wiernie służąc państwu ludowemu i bratniej armii czerwonej .

Wczoraj we Lwowie tusku powiedział że gdyby to od Polski zależało UA byłaby w NATO nazajutrz, więc trzeciego dnia polscy żołnierze zostaliby wysłani w Donbas, ua dezerterzy w Polsce,a Polak na front
~~Ceglastoczerwony Czosnaczek niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 10:08
~~Sie porobiło napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Ale ja nie byłem w wojsku więc nie wiem skąd taki awans.

Wczoraj we Lwowie tusku powiedział że gdyby to od Polski zależało UA byłaby w NATO nazajutrz, więc trzeciego dnia polscy żołnierze zostaliby wysłani w Donbas, ua dezerterzy w Polsce,a Polak na front

oto ''polsza'' w całej krasie...
myślę że jakby do tego doszło matki ,ojcowie , żony , siostry i bracia wyrazili by swoje ''obywatelskie nieposłuszeństwo''
i słusznie...
niech Radki i Władki wysyłają tam swoich bliskich...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza