~~Konopny Rabarbar napisał(a): To jest wszystko nic NARODZIE KOCHANY. POmyślcie ile to będzie musiał Orlen i inne spółki uciułać , aby rudego " cysorza" ratować jak mu Donaldinio przywali 16 milionów dolców kary za POmówienia.
~~Yogi napisał(a): I co wy na to, uśmiechnięci? Coś wam tak miny,........miny.........mi mi mi miny zrzedły?
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~felicjan napisał(a): Tak, tak Obajtek ma wielkie zasługi a zwłaszcza oddanie zysków Węgrom i arabom, za grosze a przepraszam MOL płaci jemu teraz sowitą pensję i apartament. Co tych fanaberii inwestycyjnych to Pis przez 8 lat swoich rządów to rozpoczął i zakończył tylko jedną bezsensowną inwestycję lotnisko w Radomiu z którego poza wakacjami startują dwa samoloty tygodniowo i tylko do niego się dopłaca. A przepraszam była druga ale ją zburzyli Ostrołęka. Z inwestycjami Obajtka jest podobnie zwłaszcza, że ,, serce ciągu technologicznego " wydzierżawił firmie, której głównymi udziałowcami są Rosjanie.
Powinieneś czapkę ubierać.....ty chyba przemarzłeś na tym poddaszu... Dawaj porównanie zysków za Objtka i za Tuska tchurzu ! A jak tam " Rosyjski gaz, podejrzana transakcja i zmiany decyzji urzędników. To nie scenariusz filmu, tylko historia, która wydarzyła się i wciąż trwa w Warszawie. Na jednej z zajezdni autobusy komunikacji miejskiej są tankowane przez spółkę powiązaną z Rosją. - Gdy pojawia się wątpliwość, czy mamy do czynienia z jakąś fikcją, będziemy się starali działać i reagować - zadeklarował szef MSWiA Tomasz Siemoniak..."
~~obiektywny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Konopny Rabarbar napisał(a): To jest wszystko nic NARODZIE KOCHANY. POmyślcie ile to będzie musiał Orlen i inne spółki uciułać , aby rudego " cysorza" ratować jak mu Donaldinio przywali 16 milionów dolców kary za POmówienia.
Nie bój, nie bój!!!. Ten w czerwonych rajtuzkach przyjdzie z pomocą. Nikt nie ma prawa go rozliczyć to da potrzebującemu . A to, że zaczesany Tuskowi dowali ,to pewne jak w szwajcarskim banku.