~~Pyta m napisał(a): A ja chciał się zapytać, jakie to rząd wdrożył działania wobec banderowskiej działaczki panczenko natali, która grozi podpalaniem polskich domów i sklepów,bo z drugiej strony gdy emerytka skrytykowała tego w czerwonych spodniach co niedawno zbierał na ,, coś tam ", to o brzasku miała ABW w chałupie, zawinęli ją nie pozwalając nawet zabrać leków ze sobą , więc o co tu chodzi?
~~Pyta m napisał(a):
33 min. temu
A ja chciał się zapytać, jakie to rząd wdrożył działania wobec banderowskiej działaczki panczenko natali, która grozi podpalaniem polskich domów i sklepów,bo z drugiej strony gdy emerytka skrytykowała tego w czerwonych spodniach co niedawno zbierał na ,, coś tam ", to o brzasku miała ABW w chałupie, zawinęli ją nie pozwalając nawet zabrać leków ze sobą , więc o co tu chodzi?
~~Pyta m napisał(a): A ja chciał się zapytać, jakie to rząd wdrożył działania wobec banderowskiej działaczki panczenko natali, która grozi podpalaniem polskich domów i sklepów,
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pyta m napisał(a): A ja chciał się zapytać, jakie to rząd wdrożył działania wobec banderowskiej działaczki panczenko natali, która grozi podpalaniem polskich domów i sklepów,
Nie grozi. Nie łżyj!!Raczej ostrzega.
""""W rozmowie z "Rzeczpospolitą" Panczenko stwierdziła wprost, że kandydaci na prezydenta zaczynają nastawiać Polaków i Ukraińców przeciwko sobie i "jak się rozpędzą, to mogą doprowadzić do takiego stopnia napięcia, że nie będą już w stanie tego opanować".""""