qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Nożownicy atakujący przechodniów w biały dzień, terrorysta uzbrojony w "Kałasznikowa" na stacji metra. To nie obrazki z filmu akcji, a rzeczywistość europejskich stolic sprzed zaledwie kilku godzin. Czy władze europejskie są w stanie poradzić sobie z tym kryzysem?"
Napisz mi gdzie w Bolesławcu masz stacje metra ?? Bolesławiec Local tourism
Bolesławiec będzie zawsze bezpiecznym miastem bo dla wykształconych czarnoskórych przyjaciół z Afryki będzie ciężko znaleźć prace bo na pewno nie pójdą do Badera lub Amazona do pracy bo wyjeżdżając już od siebie z Afryki np ze Sudanu to wiedzą że tam praca jest jak niewolnictwo a oni mają po pierwsze za wyższe wykształcenie a po dwa uraz co do niewolnictwa.
Oni nie przyjeżdżają do Europy pracować (przynajmniej w ogromnej większości)
Oni przyjeżdżają po socjal.
Dostaną za darmo mieszkanie, wszelkie opłaty, wyżywienie i kieszonkowe i wtedy z nudów pójdą "zwiedzać" Bolesławiec
Dlaczego piszecie brednie o tym ,że mają przyjeżdżać może napiszcie ilu wpuścił PIS za łapówki !
To nie jest nieprawda - będą przyjeżdżać.
I owszem, PIS też ich sprowadzał.
Więc jak w większości ważnych dla Polski spraw - PIS i PO działają tak samo - na szkodę Polaków.
Ty nie udawaj że nie popierasz hasła PO osiem gwiazdek, co ty myślisz że z lemingami masz do czynienia?
~~Kaczor Donald napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Terakotowa Golteria napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Nożownicy atakujący przechodniów w biały dzień, terrorysta uzbrojony w "Kałasznikowa" na stacji metra. To nie obrazki z filmu akcji, a rzeczywistość europejskich stolic sprzed zaledwie kilku godzin. Czy władze europejskie są w stanie poradzić sobie z tym kryzysem?"
Napisz mi gdzie w Bolesławcu masz stacje metra ?? Bolesławiec Local tourism
Bolesławiec będzie zawsze bezpiecznym miastem bo dla wykształconych czarnoskórych przyjaciół z Afryki będzie ciężko znaleźć prace bo na pewno nie pójdą do Badera lub Amazona do pracy bo wyjeżdżając już od siebie z Afryki np ze Sudanu to wiedzą że tam praca jest jak niewolnictwo a oni mają po pierwsze za wyższe wykształcenie a po dwa uraz co do niewolnictwa.
Oni nie przyjeżdżają do Europy pracować (przynajmniej w ogromnej większości)
Oni przyjeżdżają po socjal.
Dostaną za darmo mieszkanie, wszelkie opłaty, wyżywienie i kieszonkowe i wtedy z nudów pójdą "zwiedzać" Bolesławiec
Dlaczego piszecie brednie o tym ,że mają przyjeżdżać może napiszcie ilu wpuścił PIS za łapówki !
To nie jest nieprawda - będą przyjeżdżać.
I owszem, PIS też ich sprowadzał.
Więc jak w większości ważnych dla Polski spraw - PIS i PO działają tak samo - na szkodę Polaków.
Ty nie udawaj że nie popierasz hasła PO osiem gwiazdek, co ty myślisz że z lemingami masz do czynienia?
Przecież napisałem że PIS i PO to jeden uj :)
Ośmiu gwiazdek nie mogę usunąć ze stopki, bo to jest ponad "siły" administratorów "pierwszego portalu w powiecie" - od kilku lat nie można nic zrobić z automatycznymi stopkami - tak kilkuletni awaria
A że jest całe stado lemingów -- to przecież fakt