~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ile nerwów innych tutaj musi kosztować to że walę im
Zwalić to se możesz , koniobijco z poddasza
~~Rudy pies Olafa napisał(a): Czeba , Czeba się cieszyć każdym sukcesem PEŁO . Dzisiaj obrał ziemniaki jutro zrobi herbatę .Takiego premiera na CZEBA .
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Nożownicy atakujący przechodniów w biały dzień, terrorysta uzbrojony w "Kałasznikowa" na stacji metra. To nie obrazki z filmu akcji, a rzeczywistość europejskich stolic sprzed zaledwie kilku godzin. Czy władze europejskie są w stanie poradzić sobie z tym kryzysem?"
Napisz mi gdzie w Bolesławcu masz stacje metra ??
Bolesławiec będzie zawsze bezpiecznym miastem bo dla wykształconych czarnoskórych przyjaciół z Afryki będzie ciężko znaleźć prace bo na pewno nie pójdą do Badera lub Amazona do pracy bo wyjeżdżając już od siebie z Afryki np ze Sudanu to wiedzą że tam praca jest jak niewolnictwo a oni mają po pierwsze za wyższe wykształcenie a po dwa uraz co do niewolnictwa.
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Nożownicy atakujący przechodniów w biały dzień, terrorysta uzbrojony w "Kałasznikowa" na stacji metra. To nie obrazki z filmu akcji, a rzeczywistość europejskich stolic sprzed zaledwie kilku godzin. Czy władze europejskie są w stanie poradzić sobie z tym kryzysem?"
Napisz mi gdzie w Bolesławcu masz stacje metra ?? Bolesławiec Local tourism
Bolesławiec będzie zawsze bezpiecznym miastem bo dla wykształconych czarnoskórych przyjaciół z Afryki będzie ciężko znaleźć prace bo na pewno nie pójdą do Badera lub Amazona do pracy bo wyjeżdżając już od siebie z Afryki np ze Sudanu to wiedzą że tam praca jest jak niewolnictwo a oni mają po pierwsze za wyższe wykształcenie a po dwa uraz co do niewolnictwa.
Oni nie przyjeżdżają do Europy pracować (przynajmniej w ogromnej większości)
Oni przyjeżdżają po socjal.
Dostaną za darmo mieszkanie, wszelkie opłaty, wyżywienie i kieszonkowe i wtedy z nudów pójdą "zwiedzać" Bolesławiec
Dlaczego piszecie brednie o tym ,że mają przyjeżdżać może napiszcie ilu wpuścił PIS za łapówki !