Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
27 lutego 2025r. o 18:28
~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ćwierćinteligencie . Gdyby był zachwycony to by o tym wcześniej nie wspominał.
Chcesz tu na siłę czymś błysnąć a jesteś bezrozumnym prymitywem szukającym zaczepek .
Wiesz co to oznacza?
ŻE JESTEŚ ZWYKŁY ,BEZROZUMNY GŁU/PEK

Też byś tak pisał, gdybyś przez rogi z samochodu nie mógł wyjść.

Ocena z autopsji? Współczuję .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
27 lutego 2025r. o 19:37
~~ napisał(a): Ćwierćinteligencie . Gdyby był zachwycony to by o tym wcześniej nie wspominał.
Chcesz tu na siłę czymś błysnąć a jesteś bezrozumnym prymitywem szukającym zaczepek .
Wiesz co to oznacza?

Jesteś bardzo krytyczny wobec tej władzy, dlatego w ramach protestu zagłosujesz na Rafałka :)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Brunatnoczarny Fiołek niezalogowany
27 lutego 2025r. o 19:44
skoro amerykańce wybrali Trampa
to mogę głosować na Brauna
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
27 lutego 2025r. o 19:49
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ćwierćinteligencie . Gdyby był zachwycony to by o tym wcześniej nie wspominał.
Wiesz co to oznacza?

Jesteś bardzo krytyczny wobec tej władzy, dlatego w ramach protestu zagłosujesz na Rafałka :)

a owszem...
tak będzie bo oczekuję zmian w urzędzie prezydenta...pisałem o tym że cierpliwie czekam do maja...
tylko widzisz jeśli nic kompletnie się nie zmieni to już teraz mam w sobie głębokie przekonanie że to będzie moja ostatnia wizyta przy urnie ...
bo kolejna to będzie już moja osobista...;D
~~J23 niezalogowany
27 lutego 2025r. o 21:06
Cytat: "Orlen w 2024: Zysk mniejszy trzykrotnie, przychody - niższe o 75 mld zł. Za to rekordowa dywidenda
Dzisiaj Grupa Orlen przedstawiła wyniki za rok 2024, a tam... prawie trzykrotnie niższy zysk netto niż w 2023 r., i prawie 76 mld złotych niższe przychody. Próba budowania przez polityków obozu rządzącego propagandy sukcesu na dzisiejszych danych szybko rozbiła się o fakty."
~~Brunatnoczarny Fiołek niezalogowany
27 lutego 2025r. o 21:07
Janusz ,gadka zaczyna się po 100-tce
a życie emeryta po 70-tce
~~ niezalogowany
27 lutego 2025r. o 21:10
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): tylko widzisz jeśli nic kompletnie się nie zmieni to już teraz mam w sobie głębokie przekonanie że to będzie moja ostatnia wizyta przy urnie ...

Myślisz że do kolejnych wyborów nie dociągniesz ?
~~J23 niezalogowany
27 lutego 2025r. o 21:18
Jasiu widziałeś filmik na profilu Wojska Polskiego ?.....ten o pączkach :-). No to się popisali ....hahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.