Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Siostra Bożenka niezalogowany
17 marca 2025r. o 9:30
Jestem z was niesamowicie Dumna braciszkowie , jednak Jurek dobrze pisał do tego z Poddasza ,
nie ten „Kaliber” , wierzyłam w was zawsze ,
Chciał zaistnieć Janko muzykant , pozywając
PzD za głupoty bredzone przez uzależnionego alkoholika, trzymajcie się braciszkowie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Eukaliptus smukły niezalogowany
17 marca 2025r. o 9:41
Jurek sporo pisze o ,,kalibrach' bo to może być związane z traumą. Wiesz coś o tym siostro? ;}
Myślę że z jego przeszłością to ministrantem nie był więc to trop raczej fałszywy. Ale skoro tak dużo wie i tą wiedzę przekazał bratu który pisał tu o 'ciotach' to myślę że to jest bliższe prawdy.
Na dodatek wspominają garusa z Zaręby a więc to zbliżony klimat. ;]]
~~Eukaliptus smukły niezalogowany
17 marca 2025r. o 9:43
Coś za dużo Jurek pisze o tych ,,kalibrach''
Trauma z przeszłości?
~~Kakaowe oko niezalogowany
17 marca 2025r. o 13:39
Przestępca Matecki jest zapinany w kakao przez nowych kolegów z Radomia. ziobro, kaczyński i macierewicz aplikują wazylinę.
~~wystarczy nie kraść niezalogowany
17 marca 2025r. o 13:45
Najbardziej przegranym w tej całej sprawie Skrzypek ,jest Matecki. Mają nowy temat do grzania i nagle PiS zapomniał o swoim "więźniu politycznym''. Schudł 80 kg i zniknął. Niech go pilnują jak oka w głowie, bo świadkowie PiSowskich przekrętów szybko odchodzą.
Nie daj Boże czegoś, to znów będzie Kaczy taniec na trumnach.
22745
oprych
17 marca 2025r. o 17:14
Unia Europejska zapowiedziała podjęcie działań prawnych przeciwko Polsce, jeśli rząd nie dostosuje się do zapisów paktu migracyjnego, który zakłada obowiązkową dystrybucję migrantów lub wpłatę 20 tys. euro za każdy nierozpatrzony wniosek azylowy.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
17 marca 2025r. o 17:34
trudno się nie zgodzić z wcześniej podpisywanymi ,nieprzemyślanymi decyzjami...
wczoraj czytałem że ''rząd'' podpisał umowę z Niemcami i na zachodniej granicy w tym nawet w pobliskim Ludwigsdorfie jest polsko-niemiecka placówka SG gdzie robi się przyjęcia tych których złapano w Niemczech i właśnie w ramach wcześniejszej umowy przekazuje się ich stronie polskiej...
~~J23 niezalogowany
17 marca 2025r. o 18:14
Janku z poddasza walczyłeś jak lew w sprawie środków na KPO.....Tusk jak zwykle spełnił obietnicę :
"Mityczne środki z KPO miały odbudowywać gospodarkę po pandemii. A rząd kupuje za nie fotoradary......
Nowe, ultranowoczesne fotoradary na polskich drogach – to jeden z projektów realizowany dzięki funduszom z Krajowego Planu Odbudowy. Tylko co ma montaż fotoradarów do popandemicznej "odbudowy"? "
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.