~~Brunatnoszara Psianka napisał(a):sam tam butelki oddawałem żeby kupić słodycze...Ktoś napisał: ~~irek napisał(a): Pamiętacie jak z tyłu była kolejka do skupu butelek?
Ja pamiętam jak z tyłu była kolejka tych co kupowali "spod lady"
~~Ceglasty Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szara Kalia napisał(a): Wyasfaltować plac i zostawić Parkingowemu jednoportkowemu do hymnu by postawił parkometry.
Nawet w Warszawie czy Gdańsku są miejsca parkingowe bezpłatne. Bolesławiec to miasto do rekordów Guinessa z płatnych miejsc parkingowych
~~Bolesławianin napisał(a): Kolejna galeria. Pytanie - Czyja teraz!?
~~Brunatnoszara Psianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafranowy Przegorzan napisał(a): Gdzie jest urząd miasta błagamy do kogo należy dawne Bolko u góry przeciesz to jest strach tamtędy przechodzić tylko patrzeć jak runie komuś na głowę gdzie jest ta pani wielmożna która zajmuje się tym obiektem niech ta kobieta coś z tym zrobi dopuki nie jest zapuzno do roboty kobieto
Jak taki (a) analfabeta nie wstydzi się otwierać gębę (klawiaturę).
Ludzie nie mogę ,nieuk i analfabeta w poczuciu anonimowości .
~~KALI napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszara Psianka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowy Przegorzan napisał(a): Gdzie jest urząd miasta błagamy do kogo należy dawne Bolko u góry przeciesz to jest strach tamtędy przechodzić tylko patrzeć jak runie komuś na głowę gdzie jest ta pani wielmożna która zajmuje się tym obiektem niech ta kobieta coś z tym zrobi dopuki nie jest zapuzno do roboty kobieto
Jak taki (a) analfabeta nie wstydzi się otwierać gębę (klawiaturę).
Ludzie nie mogę ,nieuk i analfabeta w poczuciu anonimowości .
Sam jesteś: alfa, beta, gamma.
Do szkoły, powtórz ze 2 razy 3 klasę podstawówki.