~~małykoń napisał(a): "Największe marzenie to słońca świecenie" to motto niechaj Mu świeci. Tak....zapalmy wonne zioła i wypijmy za Janka dziś jak pięknie to ujął Tasiu. Centralny Instytut Pogiętych/Agencja Rzadkich Talentów nie powróci nigdy już.
~~ptak napisał(a):Ktoś napisał: ~~małykoń napisał(a): "Największe marzenie to słońca świecenie" to motto niechaj Mu świeci. Tak....zapalmy wonne zioła i wypijmy za Janka dziś jak pięknie to ujął Tasiu. Centralny Instytut Pogiętych/Agencja Rzadkich Talentów nie powróci nigdy już.
nie inaczej!
~~Pąsowy Bratek napisał(a): Jakie dziesięć lat temu widziałem go jak mieszkał jak zakapior z kozami że dwadzieścia lat temu, jak nie więcej
~~Pąsowy Bratek napisał(a): Jakie dziesięć lat temu widziałem go jak mieszkał jak zakapior z kozami że dwadzieścia lat temu, jak nie więcej
~~Pąsowy Bratek napisał(a): Jakie dziesięć lat temu widziałem go jak mieszkał jak zakapior z kozami że dwadzieścia lat temu, jak nie więcejw punkt szkoda ze po śmierci zdajecie sobie sprawę w jakich mieszkał warunkach