~~Bolecnauta napisał(a): Wyliczanie zasług po śmierci...? - to już za późno. Teraz przypomnieliście sobie o tym biednym człowieku? - który mieszkał w nędzy sam opuszczony schorowany. Bóg wprowadzi go do raju a tym co zgotowali mu takie życie jeszcze tu na ziemi karma do nich wroci
wroci
Napisz, o co chodzi? Kto mu zrobił krzywdę. Przychodził do różnych pracowni w ośrodkach kultury na konsultacje, a czasem nawet malować. Dawał obrazy na przeglądy sztuki amatorskiej, a nawet na organizowane przeze mnie wystawy w Niemczech. Należał do Klubu Plastyka Amatora, który prowadziłam w latach 1985-1987. Mówił, że ma rentę i mieszkanie na Spółdzielczej. Kto go tak skrzywdził?
Dopisane 30.01.2024r. o godz. 14:09:
ela napisał(a): Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Wyliczanie zasług po śmierci...? - to już za późno. Teraz przypomnieliście sobie o tym biednym człowieku? - który mieszkał w nędzy sam opuszczony schorowany. Bóg wprowadzi go do raju a tym co zgotowali mu takie życie jeszcze tu na ziemi karma do nich wroci
wroci
Napisz, o co chodzi? Kto mu zrobił krzywdę. Przychodził do różnych pracowni w ośrodkach kultury na konsultacje, a czasem nawet malować. Dawał obrazy na przeglądy sztuki amatorskiej, a nawet na organizowane przeze mnie wystawy w Niemczech. Należał do Klubu Plastyka Amatora, który prowadziłam w latach 1985-1987. Mówił, że ma rentę i mieszkanie na Spółdzielczej. Kto go tak skrzywdził?
"wróci" wskoczyło