Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jola Anasiewicz trenowała w Pytaniu Na Śniadanie
~~szok niezalogowany
7 lutego 2024r. o 12:04
efekt trenowania dwie tłuste z sadłem klientki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Teresa Molińska niezalogowany
7 lutego 2024r. o 12:20
Dość tych podłych wypowiedzi.Wynikają one chyba z zazdrości i słabości tych którzy się wypowiadają.Od wielu lat jestem uczestniczką w tych zajęciach i Jola robi to profesjonalnie.Jest osobą skromną,miłą i kulturalną.Nie zamieniłabym tych zajęć na inne.Do zobaczenia .Pozdrawiam.Tersa Molińska
~~Iga niezalogowany
7 lutego 2024r. o 14:15
~~Teresa Molińska napisał(a): Dość tych podłych wypowiedzi.Wynikają one chyba z zazdrości i słabości tych którzy się wypowiadają.Od wielu lat jestem uczestniczką w tych zajęciach i Jola robi to profesjonalnie.Jest osobą skromną,miłą i kulturalną.Nie zamieniłabym tych zajęć na inne.Do zobaczenia .Pozdrawiam.Tersa Molińska

Skromną.ha ha ha.koń by się uśmiał
~~Brunatnozielony Narcyz niezalogowany
7 lutego 2024r. o 14:26
W TVN-nie bis ,apolitycznym rozumiem.
~~Lilioworóżowy Szparag niezalogowany
7 lutego 2024r. o 15:00
~~Teresa Molińska napisał(a): Dość tych podłych wypowiedzi.Wynikają one chyba z zazdrości i słabości tych którzy się wypowiadają.Od wielu lat jestem uczestniczką w tych zajęciach i Jola robi to profesjonalnie.Jest osobą skromną,miłą i kulturalną.Nie zamieniłabym tych zajęć na inne.Do zobaczenia .Pozdrawiam.Tersa Molińska
widac jaka to skromna? jak lata po redakcjacjach i jezdzi do stolicy do programow aby tylko zabłyszczec jeszcze ciagnie ze soba tłuste ryby bo glupio samej jechac.daleko jej do skromnosci tego w genach niestety nie odddziedziczyla
~~Szarozielona Skimia niezalogowany
7 lutego 2024r. o 15:54
~~Lilioworóżowy Szparag napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Teresa Molińska napisał(a): Dość tych podłych wypowiedzi.Wynikają one chyba z zazdrości i słabości tych którzy się wypowiadają.Od wielu lat jestem uczestniczką w tych zajęciach i Jola robi to profesjonalnie.Jest osobą skromną,miłą i kulturalną.Nie zamieniłabym tych zajęć na inne.Do zobaczenia .Pozdrawiam.Tersa Molińska
widac jaka to skromna? jak lata po redakcjacjach i jezdzi do stolicy do programow aby tylko zabłyszczec jeszcze ciagnie ze soba tłuste ryby bo glupio samej jechac.daleko jej do skromnosci tego w genach niestety nie odddziedziczyla
Ktoś napisał: ~~Teresa Molińska napisał(a): Dość tych podłych wypowiedzi.Wynikają one chyba z zazdrości i słabości tych którzy się wypowiadają.Od wielu lat jestem uczestniczką w tych zajęciach i Jola robi to profesjonalnie.Jest osobą skromną,miłą i kulturalną.Nie zamieniłabym tych zajęć na inne.Do zobaczenia .Pozdrawiam.Tersa Molińska

Ty tak serio? .Zawsze taki jesteś? Czy masz zły dzień? Czy może nie odziedziczyłeś kultury po swoich rodzicach? Idź do psychiatry ,albo zmień leki.
~~Malinowoczerwony Jabłoń niezalogowany
7 lutego 2024r. o 16:35

~~Teresa niezalogowany
7 lutego 2024r. o 16:39
Tych wszystkich uszczypliwych zapraszam na salę fitness.Będą mogli się wykazać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.