~~Teresa Molińska napisał(a): Dość tych podłych wypowiedzi.Wynikają one chyba z zazdrości i słabości tych którzy się wypowiadają.Od wielu lat jestem uczestniczką w tych zajęciach i Jola robi to profesjonalnie.Jest osobą skromną,miłą i kulturalną.Nie zamieniłabym tych zajęć na inne.Do zobaczenia .Pozdrawiam.Tersa Molińska
~~Teresa Molińska napisał(a): Dość tych podłych wypowiedzi.Wynikają one chyba z zazdrości i słabości tych którzy się wypowiadają.Od wielu lat jestem uczestniczką w tych zajęciach i Jola robi to profesjonalnie.Jest osobą skromną,miłą i kulturalną.Nie zamieniłabym tych zajęć na inne.Do zobaczenia .Pozdrawiam.Tersa Molińskawidac jaka to skromna? jak lata po redakcjacjach i jezdzi do stolicy do programow aby tylko zabłyszczec jeszcze ciagnie ze soba tłuste ryby bo glupio samej jechac.daleko jej do skromnosci tego w genach niestety nie odddziedziczyla
~~Lilioworóżowy Szparag napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teresa Molińska napisał(a): Dość tych podłych wypowiedzi.Wynikają one chyba z zazdrości i słabości tych którzy się wypowiadają.Od wielu lat jestem uczestniczką w tych zajęciach i Jola robi to profesjonalnie.Jest osobą skromną,miłą i kulturalną.Nie zamieniłabym tych zajęć na inne.Do zobaczenia .Pozdrawiam.Tersa Molińskawidac jaka to skromna? jak lata po redakcjacjach i jezdzi do stolicy do programow aby tylko zabłyszczec jeszcze ciagnie ze soba tłuste ryby bo glupio samej jechac.daleko jej do skromnosci tego w genach niestety nie odddziedziczyla
~~Lilioworóżowy Szparag napisał(a):Ktoś napisał: ~~Teresa Molińska napisał(a): Dość tych podłych wypowiedzi.Wynikają one chyba z zazdrości i słabości tych którzy się wypowiadają.Od wielu lat jestem uczestniczką w tych zajęciach i Jola robi to profesjonalnie.Jest osobą skromną,miłą i kulturalną.Nie zamieniłabym tych zajęć na inne.Do zobaczenia .Pozdrawiam.Tersa Molińskawidac jaka to skromna? jak lata po redakcjacjach i jezdzi do stolicy do programow aby tylko zabłyszczec jeszcze ciagnie ze soba tłuste ryby bo glupio samej jechac.daleko jej do skromnosci tego w genach niestety nie odddziedziczyla
Ty tak serio? .Zawsze taki jesteś? Czy masz zły dzień? Czy może nie odziedziczyłeś kultury po swoich rodzicach? Idź do psychiatry ,albo zmień leki.