Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zderzenie audi z fordem na Garncarskiej, dziecko z matką w szpitalu
~~Sofian Kiyine niezalogowany
7 lutego 2024r. o 21:12
nigdy nie wciskajcie kitu,że dobrze jeżdżę ... czy śmigasz 5 lat czy 25 lat samochodem... bo zawsze może zdarzyć się sytuejszyn w której jeszcze nie byliście np. wystrzeli wam opona przy 100 km/h ... czy cokolwiek innego ... zawsze może coś wyskoczyć nowego na drodze i ten kto twierdzi,że zajefajnie dobrze i bezpiecznie jeździ jest w błędzie i na 99 % kiedyś się gruubo zdziwi / bądzmy poważni panowie nie tędy droga :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~lolo niezalogowany
7 lutego 2024r. o 21:12
piane czy naćpane ?
~~Lilioworóżowa Margerytka niezalogowany
8 lutego 2024r. o 0:27
~~kierowca dużego z dużym napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowawa Gynostemma napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kierowca dużego z dużym napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowy Kuklik napisał(a): Ci, którzy tu piszecie, gówno z was a nie kierowcy, ja jeżdżę ciężarówką 15 lat i kiedy widzę co wyprawiacie tymi swoimi pierdami na parkingach, to aż mi się w dupie gotuje wy grzyby.

A twoja matka na tym tirowskim parkinu to w jakim celu ?

Odprowadziła twoją starą do mojej kabiny żebym miał co dupczyć w trasie

Ja sierota z Ukrainy.

Zamiast pisać pierdoły to won bronić ojczyzny ćwoku!
~~Lilioworóżowa Margerytka niezalogowany
8 lutego 2024r. o 0:30
~~olo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ostróżka miodowa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowawa Gynostemma napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~kierowca dużego z dużym napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowy Kuklik napisał(a): Ci, którzy tu piszecie, gówno z was a nie kierowcy, ja jeżdżę ciężarówką 15 lat i kiedy widzę co wyprawiacie tymi swoimi pierdami na parkingach, to aż mi się w dupie gotuje wy grzyby.

A twoja matka na tym tirowskim parkinu to w jakim celu ?

Odprowadziła twoją starą do mojej kabiny żebym miał co dupczyć w trasie
;D
No i gościu zgaszony. Teraz przynajmniej wie jak ona zarabia na to by miał opłacony internet.

Jak podrośniesz to się dowiesz, nie wolno im wozić cichodajek , zostaje własna graba w śmierzącym pudle.

Zabawne, a teraz wracaj kible w fabryce czyścić, nie wiesz jakie prawa mają kierowcy, to się nie odzywaj. Spieprzaj.
~~Buy Essay ony niezalogowany
8 lutego 2024r. o 4:36
Essay examination means progress testing https://www.imuty.com/groups/get-the-best-deals-with-myessaywriter-discount-code/
~~Malkon niezalogowany
8 lutego 2024r. o 10:55
~~Sofian Kiyine napisał(a): nigdy nie wciskajcie kitu,że dobrze jeżdżę ... czy śmigasz 5 lat czy 25 lat samochodem... bo zawsze może zdarzyć się sytuejszyn w której jeszcze nie byliście np. wystrzeli wam opona przy 100 km/h ... czy cokolwiek innego ... zawsze może coś wyskoczyć nowego na drodze i ten kto twierdzi,że zajefajnie dobrze i bezpiecznie jeździ jest w błędzie i na 99 % kiedyś się gruubo zdziwi / bądzmy poważni panowie nie tędy droga :)

Jeżdżę od ponad pół wieku i mógłbym powiedzieć, że mam pewne umiejętności. Jednakże w chwili obecnej na drodze jest jak w dżungli i nigdy nie mamy pewności, że ktoś czy coś nas nie dopadnie, lub, że sami przez zamyślenie lub zagapienie komuś nie "przyłożymy".
~~Dominik niezalogowany
8 lutego 2024r. o 18:01
Proszę osobę poszkodowaną w wypadku lub jej rodzinę o kontakt, przekażę przydatne informacje, Dominik tel. 663 152 419
~~Ognisty Czyściec niezalogowany
8 lutego 2024r. o 20:23
~~Szarobiały Pomidor napisał(a): A Pan redaktor to umie pisać po polsku? „Zderzenie audi i fordem na Garncarskiej…”

Ukraińca zatrudnili w tej ich redakcji, który pisze im artykuły w translatorze google.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza