~~Tomasz Czarnota niezalogowany 20 lutego 2024r. o 22:16
Demokracja ma to do siebie , że każdy z nas ma prawo do starania się o stanowiska publiczne . W skrócie każdy w momencie nabycia biernych praw wyborczych , nie skazany prawomocnym wyrokiem sądu ,może ubiegać się o mandat w trakcie cyklicznych rywalizacyjnych wyborów powszechnych . Najłatwiej jest kogoś oceniać ,a samemu nie podjąć walki . Zapamiętajcie !!!nawet najgorsza decyzja polityczna musi być podjęta . Brak decyzyjności jest oznaka słabości organu
~~Zielonobrunatny Czosnaczek napisał(a): Ja Pana Krzysztofa poznałem dobrze. Aż za dobrze i mojego głosu nie ma.
Jest przewodniczącym Rady Gminy od kilku kadencji, niestety nie słyszałem jego publicznego wystąpienia, może będę miał okazję w kampanii posłuchać co ma do zaoferowania.
Nikogo nie skreślam przed czasem.
~~Rudawobrązowa Gęsiówka niezalogowany 21 lutego 2024r. o 0:20
Z nadania P..i..S został Nadeśniczym w Weglińcu. ze zwykłego leśniczego..Teraz pewnie go spuszczą i szuka posadki. No bo wielki wstyd jak znowu wróci i będzie szeregowcem. Wyrachowany człowiek
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.