Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Ciemnożółta Gazania niezalogowany
21 lutego 2024r. o 17:16
Jest jak najbardziej , odpowiednim kandydatem na stanowisko Wójta Gminy Gromadka. Też trzymam kciuki. Dziękuję że podjął decyzję do kandydowania na to stanowisko.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Artutitu niezalogowany
21 lutego 2024r. o 20:24
Super. Nareszcie ktoś kto nie tylko jest reprezentacyjny, ale też w samorządzie pracuje od lat, poza tym potrafi się wysłowić stosownie jak na Wójta przystało. Może nie będzie wstydu przyznać się, że mieszkam w gminie Gromadka. Popieram
~~Ziutek niezalogowany
21 lutego 2024r. o 20:29
No wreszcie ktoś normalny, a nie wójt który traktuje każdego rozmówcę jak przedszkolaka.
~~Luigi niezalogowany
21 lutego 2024r. o 21:17
Brawo Panie Król. Poieram Pana decyzję. W końcu się Pan zdecydował. Mamy dosyć Wójta, który samodzielnie podejmuje decyzję. Ciekawe co się dzieje w sprawie decyzji spalarni na strefie. Jakaś cisza? Niech Osła i Różyniec dalej głosują na Kawkę a spalarnie macie na bank
~~Lilioworóżowy Agrest niezalogowany
21 lutego 2024r. o 21:45
Faktycznie kandydat ! Ślizga się tylko po nadleśnictwach , albo wyskakuje z siekierą na ludzi , było o tym głośno jakiś czas temu , ale jakoś dziwnie temu łeb urwali. Niesie się wieść po wsi ,że i od kobiet też owy człowiek nie stroni , tak to mówią . Mojego ani mojej rodziny głosu nie dostanie cwaniak , poznaniak.
~~Teo niezalogowany
21 lutego 2024r. o 22:26
~~Lilioworóżowy Agrest napisał(a): Faktycznie kandydat ! Ślizga się tylko po nadleśnictwach , albo wyskakuje z siekierą na ludzi , było o tym głośno jakiś czas temu , ale jakoś dziwnie temu łeb urwali. Niesie się wieść po wsi ,że i od kobiet też owy człowiek nie stroni , tak to mówią . Mojego ani mojej rodziny głosu nie dostanie cwaniak , poznaniak.

Czekałem kiedy to poruszycie.
Napastnik napada na Twój dom z maczetą, więc bronisz siebie i rodziny to chyba normalne.
W moim przypadku to ostrzem by dostał a nie obuchem.
W karcie kar już jest czysty i może swobodnie kandydować, widać, że ma twardy charakter, nie da sobie narzucać niepotrzebnych decyzji.
~~Lilioworóżowy Agrest niezalogowany
21 lutego 2024r. o 22:51
~~Teo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Agrest napisał(a): Faktycznie kandydat ! Ślizga się tylko po nadleśnictwach , albo wyskakuje z siekierą na ludzi , było o tym głośno jakiś czas temu , ale jakoś dziwnie temu łeb urwali. Niesie się wieść po wsi ,że i od kobiet też owy człowiek nie stroni , tak to mówią . Mojego ani mojej rodziny głosu nie dostanie cwaniak , poznaniak.

Czekałem kiedy to poruszycie.
Napastnik napada na Twój dom z maczetą, więc bronisz siebie i rodziny to chyba normalne.
W moim przypadku to ostrzem by dostał a nie obuchem.
W karcie kar już jest czysty i może swobodnie kandydować, widać, że ma twardy charakter, nie da sobie narzucać niepotrzebnych decyzji.

Tylko z tego co pisali o tym to ten cwaniaczek w konia zrobił mechanika i mu nie zapłacił za naprawę auta. Więc to nie twardy charakter , tylko charakter poznaniaka , zrobić w ciula kogo się da ,aby do przodu. U niego grabi się tylko do siebie. Taka to pyra.
~~Aramis niezalogowany
22 lutego 2024r. o 7:17
Oj akurat ten Mechanik to większy cwaniak a powód draki znają tylko Oni.
Wieści a może bardziej plotki po wsiach noszą się różne a teraz będzie jeszcze ciekawiej i brudniej bo przecież trzeba komuś zaszkodzić...
Król w porządku gość, ma swoje zdanie i nie boi się stać przy swoim jak inni...
Co dobrze o Nim świadczy.
Wójtowi Kawce jakoś nie udało się Go przekupić.
Nie bez powodu przez tyle lat jest przewodniczącym Rady.
Gratuluję decyzji i powodzenia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza