Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Migdałowa Forsycja niezalogowany
15 marca 2024r. o 15:50
Jestem Za, czerwona kartka dla czerwonej władzy która zbyt długo jest przy władzy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Teo niezalogowany
15 marca 2024r. o 16:24
Wszystkie uchwały które obecni radni uchwalili uderzają w mój prywatny budżet, dlatego niech nikt z nich nie liczy na mój głos. Mi podnosili i uchwalali uchwały które zwiększały mi koszty a sobie podnosili dietki i wynagrodzenia w gminie. Koniec, ich rządów i to mnie cieszy. Dotyczy to również wójta i sekretarza.
Niektórzy z nich mają godziwe wypłaty i emerytury i jeszcze liczą na dodatkowe dietki z tytułu bycia radnym w powiecie, może trochę skromności i godności moralnej?
~~Ciemnobrązowa Tawuła niezalogowany
15 marca 2024r. o 16:25
~~Płowobrązowy Ambrowiec napisał(a): Jaki Kawka jest pazerny. Jak można było wydrukować plakaty w Domu Kultury, który podlega pod gminę. Ty konusie, nie stać cię było na drukarnię a chcesz Gminą rządzić za 20 000zł miesięcznie.

~~Płowobrązowy Ambrowiec napisał(a): Jaki Kawka jest pazerny. Jak można było wydrukować plakaty w Domu Kultury, który podlega pod gminę. Ty konusie, nie stać cię było na drukarnię a chcesz Gminą rządzić za 20 000zł miesięcznie.

Jeżeli to prawda, to Kawka dostaje czerwoną kartkę.
Głosuję na K.Króla.
~~Marzena niezalogowany
15 marca 2024r. o 18:29
~~Teo napisał(a): Wszystkie uchwały które obecni radni uchwalili uderzają w mój prywatny budżet, dlatego niech nikt z nich nie liczy na mój głos. Mi podnosili i uchwalali uchwały które zwiększały mi koszty a sobie podnosili dietki i wynagrodzenia w gminie. Koniec, ich rządów i to mnie cieszy. Dotyczy to również wójta i sekretarza.
Niektórzy z nich mają godziwe wypłaty i emerytury i jeszcze liczą na dodatkowe dietki z tytułu bycia radnym w powiecie, może trochę skromności i godności moralnej?

Bo oni należą do koalicji 4 Pazernych i dlatego.Skaczą z jedynej partii do kolejnej.
~~Niebieska Gynostemma niezalogowany
15 marca 2024r. o 19:29
~~Migdałowa Forsycja napisał(a): Jestem Za, czerwona kartka dla czerwonej władzy która zbyt długo jest przy władzy

~~Mila niezalogowany
15 marca 2024r. o 19:48
Jestem mieszkanką Gromadki i przyglądam się wszystkim startującym do powiatu to tylko jeden z nich skacze i zmienia partie co zrobił przez te lata reprezentując nasze społeczeństwo też to oni to w pracy
~~Białoszara Trzykrotka niezalogowany
15 marca 2024r. o 20:56
~~Teo napisał(a): Wszystkie uchwały które obecni radni uchwalili uderzają w mój prywatny budżet, dlatego niech nikt z nich nie liczy na mój głos. Mi podnosili i uchwalali uchwały które zwiększały mi koszty a sobie podnosili dietki i wynagrodzenia w gminie. Koniec, ich rządów i to mnie cieszy. Dotyczy to również wójta i sekretarza.

Między innymi ten przewodniczący który kandyduje na wojta
~~Franijo niezalogowany
15 marca 2024r. o 20:57
~~Mila napisał(a): Jestem mieszkanką Gromadki i przyglądam się wszystkim startującym do powiatu to tylko jeden z nich skacze i zmienia partie co zrobił przez te lata reprezentując nasze społeczeństwo też to oni to w pracy

Nie ma to dla nie znaczenia, obecni radni powiatowi i ci którzy już byli głosu ode mnie nie dostaną.
Nachapali się wg. mnie już im powinno wystarczyć, stawiam na nowych, młodszych kandydatów.
Nie napiszę na kogo zagłosuję, bo oskarżycie mnie o stronniczość, chociaż to, że nie zagłosuję na obecnych i byłych to już jest trochę promowanie tych drugich.
Oddanie głosu na kogoś to jest głosowanie na jego korzyść materialną, to tak jak poparcie na stanowisko w zakładzie i danie mu dodatkowej premii.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza