~~Zenek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Paweł napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a): Rządy Koalicji Obywatelskiej to rządy bezprawia .Dlatego nie wybieramy kandydatów tego ugrupowania na żadne stanowiska samorządowe. Przynależność do KO to błąd polityczny i społeczny.
Z KO z ul. Polnej kandyduje młody chłopak na niego proponuję zagłosować a z ul. 11 Listopada na Lidkę, albo na Dankę, Józek to już 70 letni emeryt , mojego głosu nie dostanie.
Tylko nie Lidka. Nie będę wyjaśniał dlaczego.
Jeżeli coś to Lidkę. Więc na kogo proponujesz?
~~Szarawozielony Sit napisał(a): Jak już pisałem
Nigdy w wyborach samorządowych nie oddam głosu na kandydata który startuje z ramienia jakiejś partii.
~~Piotr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Sit napisał(a): Jak już pisałem
Nigdy w wyborach samorządowych nie oddam głosu na kandydata który startuje z ramienia jakiejś partii.
Jeden głos nic nie robi. A jak ktoś sam kandyduje ze swojego komitety to nie ma żadnych poglądów politycznych ?
Chyba sobie żarty robisz.
~~Piotr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Sit napisał(a): Jak już pisałem
Jeden głos nic nie robi. A jak ktoś sam kandyduje ze swojego komitety to nie ma żadnych poglądów politycznych ?
Chyba sobie żarty robisz.
~~Żółtoszary Wielosił napisał(a): A widzieliście forkę kandydatów Kawki na radnych?
Grupa emerytów i rodzina. Co ci ludzie mogą nowego wnieść do naszej gminy?
Część, to dawni podwładni Tadeusza G . z PZPR. Tak naprawdę to jeszcze jego tam brakuje.
Ale co się dziwić. Porządny, uczciwy człowiek nie popiera wójta choragiewki-likwidatora.
~~Żółtopomarańczowa Cynia napisał(a):
,,To nie jest kraj dla starych ludzi,,
Za dwa tygodnie głosujemy na młodych. Głosujemy na kobiety.
Kawce i jego radnym mówimy Goodbye!
~~PAP napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtopomarańczowa Cynia napisał(a):
,,To nie jest kraj dla starych ludzi,,
Za dwa tygodnie głosujemy na młodych. Głosujemy na kobiety.
Kawce i jego radnym mówimy Goodbye!
Obawiam się, że jest .
Oczywiście podzielam twój pogląd.
Ze specgrupy Kawki to 1, może 2 osoby godne są reprezentować mnie w radzie gminy. Większość z nich to starsze, wypalone osoby, od lat przy korycie, niektórzy rzeczywiście z czasów gdzie sekretarz przydzielał talony na traktor, czy kombajn za półtuszę prosiaka.
Dla nich komuna trwa nadal.