Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Grynszpanowy Bambus niezalogowany
28 marca 2024r. o 21:01
~~Zenek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Paweł napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a): Rządy Koalicji Obywatelskiej to rządy bezprawia .Dlatego nie wybieramy kandydatów tego ugrupowania na żadne stanowiska samorządowe. Przynależność do KO to błąd polityczny i społeczny.

Z KO z ul. Polnej kandyduje młody chłopak na niego proponuję zagłosować a z ul. 11 Listopada na Lidkę, albo na Dankę, Józek to już 70 letni emeryt , mojego głosu nie dostanie.

Tylko nie Lidka. Nie będę wyjaśniał dlaczego.

Jeżeli coś to Lidkę. Więc na kogo proponujesz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piotr niezalogowany
28 marca 2024r. o 21:13
~~Szarawozielony Sit napisał(a): Jak już pisałem
Nigdy w wyborach samorządowych nie oddam głosu na kandydata który startuje z ramienia jakiejś partii.

Jeden głos nic nie robi. A jak ktoś sam kandyduje ze swojego komitety to nie ma żadnych poglądów politycznych ?
Chyba sobie żarty robisz.
~~Franek niezalogowany
28 marca 2024r. o 21:32
~~Piotr napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Sit napisał(a): Jak już pisałem
Nigdy w wyborach samorządowych nie oddam głosu na kandydata który startuje z ramienia jakiejś partii.

Jeden głos nic nie robi. A jak ktoś sam kandyduje ze swojego komitety to nie ma żadnych poglądów politycznych ?

Sit ma rację. Partyjniacy to karierowicze i cwaniacy. Samorządowiec powinien być bezpartyjny .
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
28 marca 2024r. o 21:54
~~Piotr napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Sit napisał(a): Jak już pisałem

Nie obchodzą mnie ich poglądy polityczne.
Obchodzi mnie za to czy nie będą stawiać interesu partii nad interes społeczeństwa.
A jak zapewne sam wiesz, że partyjniaków zawsze pierwszeństwo ma partia.
~~Żółtopomarańczowa Cynia niezalogowany
28 marca 2024r. o 21:56
~~Żółtoszary Wielosił napisał(a): A widzieliście forkę kandydatów Kawki na radnych?
Grupa emerytów i rodzina. Co ci ludzie mogą nowego wnieść do naszej gminy?
Część, to dawni podwładni Tadeusza G . z PZPR. Tak naprawdę to jeszcze jego tam brakuje.
Ale co się dziwić. Porządny, uczciwy człowiek nie popiera wójta choragiewki-likwidatora.

,,To nie jest kraj dla starych ludzi,,
Za dwa tygodnie głosujemy na młodych. Głosujemy na kobiety.
Kawce i jego radnym mówimy Goodbye!
~~PAP niezalogowany
29 marca 2024r. o 7:37
~~Żółtopomarańczowa Cynia napisał(a):

Obawiam się, że jest .
Oczywiście podzielam twój pogląd.
Ze spec grupy Kawki to 1, może 2 osoby godne są reprezentować mnie w radzie gminy. Większość z nich po starsze, wypalone osoby, od lat przy korycie, niektórzy rzeczywiście z czasów gdzie sekretarz przydzielał talony na traktor, czy kombajn za półtuszę prosiaka.
Dla nich komuna trwa nadal.
~~Grynszpanowy Bambus niezalogowany
29 marca 2024r. o 7:57
~~PAP napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtopomarańczowa Cynia napisał(a):

Obawiam się, że jest .
Oczywiście podzielam twój pogląd.
Ze specgrupy Kawki to 1, może 2 osoby godne są reprezentować mnie w radzie gminy. Większość z nich to starsze, wypalone osoby, od lat przy korycie, niektórzy rzeczywiście z czasów gdzie sekretarz przydzielał talony na traktor, czy kombajn za półtuszę prosiaka.
Dla nich komuna trwa nadal.

:-)
~~Brązowozłota Jagoda niezalogowany
29 marca 2024r. o 9:45
Koniec Kawki początkiem nowoczesnej Gminy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza