~~Grynszpanowy Różanecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rzepliński napisał(a): Jest SAUKCES , 20 tyś pracowników czeka na grupowe zwolnienia , 27 zakładów zgłosiło o grupowych zwolnieniach to o 5 więcej niż w lipcu i o 7 więcej niż przed rokiem . To najgorszy wynik od 2022 roku . Co na to uśmiechnięty rząd Tuska . Odpowiadam FACK OFF taka będzie odpowiedz .
Młodzi Polacy, którzy zagłosowali na Tuska będą uczyć się pokory i pracy u Niemców na szparagach i innych pracach w polu. na Niemców i ciapatych w Niemczech trzeba pracować, a i dorobić trzeba na te akademiki za 1 zł.
~~Poczerwieniała Jodła napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Sundaville napisał(a): marzyciel z ciebie ...
a swoją drogą dziwny zbieg okoliczności...
widzę nagle zalogowanego Lucka z kolejna dawką swojej związkowej ''propagandy '' i zaraz pojawiasz się ty...
''psipadek''? ...nie sądzę...;D
zaprzecz otwarcie tu i teraz że ta kłamliwa łajza nie uciekała tu ze szpitala przed kilkunastoma kobietami by czasem nie dostać od nich michy ryżu...
;D
''Będąc Live , nie zauważyłem by Mateusz miał zdarte podeszwy od ucieczki …..
Lecz w odwrotności ….
twoje zdarte do zera nakolanniki , od pojawiania się w sądzie , policji i w redakcji widziałem…!!!
~~Brudnożółty Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poczerwieniała Jodła napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Sundaville napisał(a): marzyciel z ciebie ...
a swoją drogą dziwny zbieg okoliczności...
widzę nagle zalogowanego Lucka z kolejna dawką swojej związkowej ''propagandy '' i zaraz pojawiasz się ty...
''psipadek''? ...nie sądzę...;D
zaprzecz otwarcie tu i teraz że ta kłamliwa łajza nie uciekała tu ze szpitala przed kilkunastoma kobietami by czasem nie dostać od nich michy ryżu...
;D
''Będąc Live , nie zauważyłem by Mateusz miał zdarte podeszwy od ucieczki …..
Lecz w odwrotności ….
twoje zdarte do zera nakolanniki , od pojawiania się w sądzie , policji i w redakcji widziałem…!!!
Zapowiadana wizyta premiera Mateusza Morawieckiego w Bolesławcu ostatecznie odbyła się. Premier przyjechał do Bolesławca już przed godziną 13.00. Od razu udał się do bolesławieckiego szpitala, gdzie spotkał się z medykami.
Spotkanie miało charakter zamknięty, nie wpuszone zostały lokalne media.
O wizycie szefa rządu nie wiedzieli także samorządowcy - ani władze miasta ani powiatu nie zostały zaproszone na spotkanie z Morawieckim.
- Nie wiemy czy ta wizytya dojdzie do skutku, nikt nas nie zapraszał - mówili rano przedstawiciele lokalnych władz samorządowych.
Przed szpitalem odbyła się także akcja protestacyjna Bolesławieckiego Strajku Kobiet. - Przywieźliśmy dla Morawieckiego miskę ryżu - mówili protestujący.''
czyli widziałeś to co chciałeś zobaczyć...
reszta to twoje fantazje...;D
A może przytoczysz tu …? co porabia ta pani postawna
blondynka , którą witali po wyjściu z komendy policji
tłumy wielbicieli , niektórzy prywaciarze rzucili nawet prace blacharsko-dekarskie …
~~Brawo Polacy napisał(a): 15.10.2023 pożegnaliśmy mafię.
~~Poczerwieniała Jodła napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brawo Polacy napisał(a): 15.10.2023 pożegnaliśmy mafię.
A zagłosowaliśmy za …….”Camorrą”
Camorra to jedna z najstarszych i największych organizacji przestępczych….;)))