Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Uśmiechnięta Polska niezalogowany
przedwczoraj o 22:43
Komornik u obrzydliwego mejzy zajmuje sprzęty.
Ale piękny wieczòr.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Uje niezalogowany
wczoraj o 2:15
Za rządów Zjednoczonych Przestępcòw pieniądze polskich podatników trafiły do lobbysty szerzącego rosyjską propagandę
~~Ametystowy Motylek niezalogowany
wczoraj o 6:52
Finlandia i Szwecja wysyła do swoich obywateli poradniki jak zachować się podczas kryzysu...na wypadek wojny...
co robi się w Polsce?
nic oprócz tego że nakręca się bezmyślnie to co polskim (?) władzom narzuca ''yankee''
macie ochotę lub odrobinę ciekawości wpadnijcie na FB i profil kamyszka -tygryska...
ludzie tam piszą jak to wszystko widzą...ja też napisałem...jeden wpis odrzucono ,jeden przeszedł....
odrzucono wpis w którym wspomniałem o Ukrainie z zapytaniem kiedy polskich żołnierzy tam wyśle ...przeszedł ten -o dziwo- o Palestynie i ''pejśiastych'' ...;D
~~Płowa Tawułka niezalogowany
wczoraj o 7:26
~~Ametystowy Motylek napisał(a): Finlandia i Szwecja wysyła do swoich obywateli poradniki jak zachować się podczas kryzysu...na wypadek wojny...
co robi się w Polsce?
nic oprócz tego że nakręca się bezmyślnie to co polskim (?) władzom narzuca ''yankee''
macie ochotę lub odrobinę ciekawości wpadnijcie na FB i profil kamyszka -tygryska...
ludzie tam piszą jak to wszystko widzą...ja też napisałem...jeden wpis odrzucono ,jeden przeszedł....
odrzucono wpis w którym wspomniałem o Ukrainie z zapytaniem kiedy polskich żołnierzy tam wyśle ...przeszedł ten -o dziwo- o Palestynie i ''pejśiastych'' ...;D

JANUSZU to
~~ niezalogowany
22 godz. 14 min. temu
"Będziemy mieli w polskich partiach Niemców, Holendrów czy Hiszpanów? Kuriozalny wyrok TSUE zagraża Polsce"!.....

No to rudy nie będzie musiał nikogo udawać :-)
~~Jurek niezalogowany
13 godz. 3 min. temu
Trzymacie kciuki coby dziad doczekał świąt ?
~~Oliwkowa Wierzba niezalogowany
11 godz. 45 min. temu
Po nadaktywnosci parówy na forum wnioskuję że tak.
~~Pisowszawica niezalogowany
11 godz. 18 min. temu
Upadek Polski i Europy będzie wtedy gdy pseudo prawica urośnie w siłę a ludzie nie zrozumieją, że to koniec
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.