~~Jasnoniebieski Tulipan napisał(a): I żeby tego Tuska zamknęli w więzieniu
~~KOkolino napisał(a): Jeżeli mamy tak kompetentny rząd że gospodarka rośnie a pieniądze znajdują się automatycznie to dlaczego mamy taki deficyt budżetowy a piniendzy dla powodzian na przykład już nie ma?
~~Żółta Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~KOkolino napisał(a): Jeżeli mamy tak kompetentny rząd że gospodarka rośnie a pieniądze znajdują się automatycznie to dlaczego mamy taki deficyt budżetowy a piniendzy dla powodzian na przykład już nie ma?
Bo spłacamy długi złodziei z PIS !
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoniebieski Tulipan napisał(a): I żeby tego Tuska zamknęli w więzieniu
Tuskowi to możesz wylizać szparę !!!!
~~KOkolino napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółta Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~KOkolino napisał(a): Jeżeli mamy tak kompetentny rząd że gospodarka rośnie a pieniądze znajdują się automatycznie to dlaczego mamy taki deficyt budżetowy a piniendzy dla powodzian na przykład już nie ma?
Bo spłacamy długi złodziei z PIS !
Ty być może, mnie w te kłamstwa o wyimaginowanym złodziejstwie nie mieszaj.
Przestań koleś pie*rdo*lić jak jakiś poy*ebany dzban. Dyskutuj z tobie podobnymi z 1000lecia.
~~bbb napisał(a): dostałem rachunek za prąd październik-grudzień zużycie 420 kwh - rok temu za ten okres podobnie 417 kwh
rok temu za morawieckiego za ten rachunek zapłaciłem 557 zł - za 417 kwh
teraz do zapłaty - 451 zł
DONEK - KOCHAM CIĘ
~~bbb napisał(a): dostałem rachunek za prąd październik-grudzień zużycie 420 kwh - rok temu za ten okres podobnie 417 kwh
rok temu za morawieckiego za ten rachunek zapłaciłem 557 zł - za 417 kwh
teraz do zapłaty - 451 zł
DONEK - KOCHAM CIĘ