Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~J23 niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 19:01
Jasiu mieszkania podrożały... Czy agencja rzuci ma rynek tysiące mieszkań ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ha ha niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 19:03
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Agencja rezerw materiałowych zamierza odsprzedać tysiąc ton masła w cenie 28 zł za kilo czyli wychodzi kostka masła za 5,60 zł a bydło Pisowskie drze ryje że masło będzie po 15 zł kostka ,tylko zapomnieli ile za ich kadencji kosztowało kilo pietruszki ,przypomnę 27 zł .

Dawno nikt mnie tak nie rozbawił :-)
Wszystkie ręce na pokład w sprawie ceny masła ! A co ze zwolnieniami grupowymi? Co z cenami gazu, prądu ....itd.. ? W ramach walki ze spekulantami wyprowadzić kartki na masło....hahaha

Przecież to wy PISiory podgrzewacie atmosferę z tym masłem ,,Jak kupiłem 3 kostki po 4,90 zł
~~Herbaciana Trzykrotka niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 19:20
~~xy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Herbaciana Trzykrotka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Agencja rezerw materiałowych zamierza odsprzedać tysiąc ton masła w cenie 28 zł za kilo czyli wychodzi kostka masła za 5,60 zł a bydło Pisowskie drze ryje że masło będzie po 15 zł kostka ,tylko zapomnieli ile za ich kadencji kosztowało kilo pietruszki ,przypomnę 27 zł .

Ty durny dzbanie 28 zł to będzie cena dla kogo? W sklepie? Jak już coś czytasz to czytaj ze zrozumieniem.
Durny xuj to ciebie cwelu zrobił,To jest cena do przetargu równie dobrze może ktoś zaproponować 20 zł za kilo i jego oferta będzie wiążąca .kapujesz pisowski xuiu

Przynudzasz swoją głupotą. Święty Mikołaj już był. A może jakiś dobry wujcio zaproponuje PO 5 zł??? Ale cierpliwości. Czekam rok na te sukcesy POsmarkańców, to mogę jeszcze trochę poczekać.....
~~Herbaciana Trzykrotka niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 19:24
~~Purpurowa Irezyna napisał(a): Prezydent-elekt USA Donald J. Trump wysłał zaproszenia na inaugurację swojej prezydentury. Zaproszenia dostali premierzy i prezydenci europejskich państw. Tusk nie dostał zaproszenia. Znamienne jest to, że Putin też zaproszenia nie dostał
Donald Trump wie, że Tusk nazwał go rosyjskim agentem. Pamięta też skandaliczny gest ręki ułożonej jak pistolet i wymierzony w plecy Prezydenta.
Donald J. Trump pokazał Tuskowi, gdzie jego miejsce - w szatni z Putinem. BRAWO. SZACUNEK PANIE PREZYDENCIE
PS Tusk dostanie furii.

~~Purpurowa Irezyna napisał(a): PS Tusk dostanie furii.

Tym bardziej jak do niego dotrze, że Morawiecki zaproszenie dostał.... hahahahaha
~~czarci jad niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 19:41
~~Herbaciana Trzykrotka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Purpurowa Irezyna napisał(a): Prezydent-elekt USA Donald J. Trump wysłał zaproszenia na inaugurację swojej prezydentury. Zaproszenia dostali premierzy i prezydenci europejskich państw. Tusk nie dostał zaproszenia. Znamienne jest to, że Putin też zaproszenia nie dostał
Donald Trump wie, że Tusk nazwał go rosyjskim agentem. Pamięta też skandaliczny gest ręki ułożonej jak pistolet i wymierzony w plecy Prezydenta.
Donald J. Trump pokazał Tuskowi, gdzie jego miejsce - w szatni z Putinem. BRAWO. SZACUNEK PANIE PREZYDENCIE
PS Tusk dostanie furii.

Ktoś napisał: ~~Purpurowa Irezyna napisał(a): PS Tusk dostanie furii.
Tym bardziej jak do niego dotrze, że Morawiecki zaproszenie dostał.... hahahahaha

Tak jest,kmioty do kąta
~~Karminowa Werbena niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 19:44
~~ha ha napisał(a): Przecież to wy PISiory podgrzewacie atmosferę z tym masłem ,,Jak kupiłem 3 kostki po 4,90 zł

A sery w rozliczeniu po 50 złociszy! Kto głupiemu zabroni.
~~Haha niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 19:47
~~ha ha napisał(a): Przecież to wy PISiory podgrzewacie atmosferę z tym masłem ,,Jak kupiłem 3 kostki po 4,90 zł

Czekaj czy to nie ty chwalił się, że zamiast masła można przetopić słoninkę na smalec i będzie zdrowiej ?
~~ha ha niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 19:56
~~Haha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Przecież to wy PISiory podgrzewacie atmosferę z tym masłem ,,Jak kupiłem 3 kostki po 4,90 zł

Czekaj czy to nie ty chwalił się, że zamiast masła można przetopić słoninkę na smalec i będzie zdrowiej ?

Ja smalcu nie jem , bo jestem na diecie , ale dla zdrowego ciężko pracującego mężczyzny na pewno taki smalec jest energetyczny i zdrowy ,A to nie ty ciągle piszesz, że paliwo ma być po 5,19zł ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.