~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Agencja rezerw materiałowych zamierza odsprzedać tysiąc ton masła w cenie 28 zł za kilo czyli wychodzi kostka masła za 5,60 zł a bydło Pisowskie drze ryje że masło będzie po 15 zł kostka ,tylko zapomnieli ile za ich kadencji kosztowało kilo pietruszki ,przypomnę 27 zł .
Dawno nikt mnie tak nie rozbawił :-)
Wszystkie ręce na pokład w sprawie ceny masła ! A co ze zwolnieniami grupowymi? Co z cenami gazu, prądu ....itd.. ? W ramach walki ze spekulantami wyprowadzić kartki na masło....hahaha
~~xy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Herbaciana Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Agencja rezerw materiałowych zamierza odsprzedać tysiąc ton masła w cenie 28 zł za kilo czyli wychodzi kostka masła za 5,60 zł a bydło Pisowskie drze ryje że masło będzie po 15 zł kostka ,tylko zapomnieli ile za ich kadencji kosztowało kilo pietruszki ,przypomnę 27 zł .
Ty durny dzbanie 28 zł to będzie cena dla kogo? W sklepie? Jak już coś czytasz to czytaj ze zrozumieniem.
Durny xuj to ciebie cwelu zrobił,To jest cena do przetargu równie dobrze może ktoś zaproponować 20 zł za kilo i jego oferta będzie wiążąca .kapujesz pisowski xuiu
Przynudzasz swoją głupotą. Święty Mikołaj już był. A może jakiś dobry wujcio zaproponuje PO 5 zł??? Ale cierpliwości. Czekam rok na te sukcesy POsmarkańców, to mogę jeszcze trochę poczekać.....
~~Purpurowa Irezyna napisał(a): Prezydent-elekt USA Donald J. Trump wysłał zaproszenia na inaugurację swojej prezydentury. Zaproszenia dostali premierzy i prezydenci europejskich państw. Tusk nie dostał zaproszenia. Znamienne jest to, że Putin też zaproszenia nie dostał
Donald Trump wie, że Tusk nazwał go rosyjskim agentem. Pamięta też skandaliczny gest ręki ułożonej jak pistolet i wymierzony w plecy Prezydenta.
Donald J. Trump pokazał Tuskowi, gdzie jego miejsce - w szatni z Putinem. BRAWO. SZACUNEK PANIE PREZYDENCIE
PS Tusk dostanie furii.
~~Purpurowa Irezyna napisał(a): PS Tusk dostanie furii.
~~Herbaciana Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Purpurowa Irezyna napisał(a): Prezydent-elekt USA Donald J. Trump wysłał zaproszenia na inaugurację swojej prezydentury. Zaproszenia dostali premierzy i prezydenci europejskich państw. Tusk nie dostał zaproszenia. Znamienne jest to, że Putin też zaproszenia nie dostał
Donald Trump wie, że Tusk nazwał go rosyjskim agentem. Pamięta też skandaliczny gest ręki ułożonej jak pistolet i wymierzony w plecy Prezydenta.
Donald J. Trump pokazał Tuskowi, gdzie jego miejsce - w szatni z Putinem. BRAWO. SZACUNEK PANIE PREZYDENCIE
PS Tusk dostanie furii.
Ktoś napisał: ~~Purpurowa Irezyna napisał(a): PS Tusk dostanie furii.
Tym bardziej jak do niego dotrze, że Morawiecki zaproszenie dostał.... hahahahaha
Tak jest,kmioty do kąta
~~ha ha napisał(a): Przecież to wy PISiory podgrzewacie atmosferę z tym masłem ,,Jak kupiłem 3 kostki po 4,90 zł
~~ha ha napisał(a): Przecież to wy PISiory podgrzewacie atmosferę z tym masłem ,,Jak kupiłem 3 kostki po 4,90 zł
~~Haha napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Przecież to wy PISiory podgrzewacie atmosferę z tym masłem ,,Jak kupiłem 3 kostki po 4,90 zł
Czekaj czy to nie ty chwalił się, że zamiast masła można przetopić słoninkę na smalec i będzie zdrowiej ?