Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Gerd niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 22:09
~~Purpurowa Konwalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Rząd Donalda Tuska ma niespotykaną w skali świata umiejętność zrażania do siebie kolejnych grup społecznych, zawodowych, a nawet pasjonackich. Po emerytach policjantach, strażakach, rolnikach, myśliwych, leśnikach czy ratownikach medycznych przyszedł czas na uderzenie w wędkarzy. Zarządzane przez państwo gospodarstwo Wody Polskie właśnie uznało, że wprowadzi dodatkowe opłaty za łowienie....

Ja jestem emerytem ,wędkarzem byłym leśnikiem i jestem za obecną koalicją ,bo tyle złego co zrobił PIS to Polska musi naprawiać przez 20 lat .

Spoko niemiaszkom jeszcze potrzeba jakieś sześć słownie 6 miesięcy no może góra 5 słownie pięć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~8 gwiazdek niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 22:24
~~Gerd napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Rząd Donalda Tuska ma niespotykaną w skali świata umiejętność zrażania do siebie kolejnych grup społecznych, zawodowych, a nawet pasjonackich. Po emerytach policjantach, strażakach, rolnikach, myśliwych, leśnikach czy ratownikach medycznych przyszedł czas na uderzenie w wędkarzy. Zarządzane przez państwo gospodarstwo Wody Polskie właśnie uznało, że wprowadzi dodatkowe opłaty za łowienie....

Ja jestem emerytem ,wędkarzem byłym leśnikiem i jestem za obecną koalicją ,bo tyle złego co zrobił PIS to Polska musi naprawiać przez 20 lat .

Spoko niemiaszkom jeszcze potrzeba jakieś sześć słownie 6 miesięcy no może góra 5 słownie pięć.

Wolę żeby Niemcy nas przejęły jak morderca Putin i jego przydupas Orban !
~~Polak niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 22:29
Ja tam wolę wypłatę w EURO niż w RUBLACH splamionych ludzką krwią !
~~j23 niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 19:06
Wiadomości wPolsce24 ujawniają, jak Owsiak wspierał Platformę Obywatelską...WOŚP od lat kupuje za pieniądze ze zbiórek sprzęt dla szpitali, ale jednocześnie od lat robi inną robotę. Kontrahent jest ten sam - przekonują dziennikarze "Wiadomości wPolsce24" i pokazują, jak Orkiestra wspierała obóz lewicowo-liberalny....
~~Kasztanowoczerwona Hutujnia niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 19:10
~~Purpurowa Konwalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Rząd Donalda Tuska ma niespotykaną w skali świata umiejętność zrażania do siebie kolejnych grup społecznych, zawodowych, a nawet pasjonackich. Po emerytach policjantach, strażakach, rolnikach, myśliwych, leśnikach czy ratownikach medycznych przyszedł czas na uderzenie w wędkarzy. Zarządzane przez państwo gospodarstwo Wody Polskie właśnie uznało, że wprowadzi dodatkowe opłaty za łowienie....

Noooo....nooo...i zapomniałeś, że ubekiem...
~~Złotawy Cis niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 19:15
~~j23 napisał(a): Wiadomości wPolsce24 ujawniają, jak Owsiak wspierał Platformę Obywatelską...WOŚP od lat kupuje za pieniądze ze zbiórek sprzęt dla szpitali, ale jednocześnie od lat robi inną robotę. Kontrahent jest ten sam - przekonują dziennikarze "Wiadomości wPolsce24" i pokazują, jak Orkiestra wspierała obóz lewicowo-liberalny....

Tobie chyba kredens na łeb spadł.
~~Francja odpowiada niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 20:24
Unia Europejska nie będzie tolerować ataków na swoje granice — powiedział w rozmowie z radiem France Inter minister Jean-Noel Barrot. To nawiązanie do ostatnich wypowiedzi przestępcy USA Donalda Trumpa dotyczących Grenlandii.
~~Hebanowa Tawułka niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 20:56
no,jak Wam się zdaje ,poco hamerykańce w jweropie stacjonują
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza