Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia od Roberta Kropiwnickiego
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 20:07
czy jak Ążej pocałuje w dupę ''zaczesańca'' to ten zniesie cła na Polskę? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trudno nadążyć niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 20:22
Firmy bankrutują, rekordowy deficyt budżetowy, brakuje funduszy na ochronę zdrowia, koszty życia rosną. Polska nad przepaścią.
Co na to vice-Tusk?
"Cała Polska naprzód!!!"
~~Wrzosowa Morwa niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 23:39
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy jak Ążej pocałuje w dupę ''zaczesańca'' to ten zniesie cła na Polskę? ;D

Jednak masz nierówno pod sufitem, jak prostacki wpis , Jasio się opuścił ze strychu do piwnicy
10 kwietnia 2025r. o 7:05
~~Wrzosowa Morwa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy jak Ążej pocałuje w dupę ''zaczesańca'' to ten zniesie cła na Polskę? ;D

Jednak masz nierówno pod sufitem, jak prostacki wpis , Jasio się opuścił ze strychu do piwnicy

dlaczego tak to ''oceniasz''?
przecież ''zaczesaniec'' sam to powiedział ze są kraje które ''całują go w dupę'' ...;D
Polska jest wyjątkiem?
otóż nie ...Polska jest popychadłem''yankee' a jako kraj słabiutki i mający nie(rząd) zamiast rządu zawsze tacy będziemy...

wypowiedzi ''zaczesańca'' i tego drugiego fiuta Vance'a jasno o tym mówią że Polacy to durn.i.e....
podobnie zresztą wypowiadają się o wszystkich Europejczykach więc co?
mam mu przyklaskiwać jak ci durn.ie.z -nomen-omen - Wiejskiej? ...jak te pajace mam mu robić owacje na stojąco?
a takiego ''wała''...;D

to dur.e.ń ale na największych wyszli ci co na niego głosowali...
sześciokrotny bankrut, gościu z 32 zarzutami prokuratorskimi a ''amerykanie '' -co za głupie określenie- go wybierają na prezia...
i co?...wystarczył miesiąc by wzrastała u nich inflacja i rozpocząć wojnę handlową która już daje minusowe efekty...
a to dopiero początek....to już nie będzie żaden Czarny Czwartek czy czas wielkiej depresji ....
to może być przyczynkiem do czegoś o wiele gorszego...

a polski(?) nie(rząd) temu bezrefleksyjnie przyklaskuje...
nie potrafię tego zrozumieć...
~~Jasnoszara Hortensja niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 7:25
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wrzosowa Morwa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy jak Ążej pocałuje w dupę ''zaczesańca'' to ten zniesie cła na Polskę? ;D

przecież ''zaczesaniec'' sam to powiedział ze są kraje które ''całują go w dupę'' ...;D
Polska jest wyjątkiem?
otóż nie ...Polska jest popychadłem''yankee' a jako kraj słabiutki i mający nie(rząd) zamiast rządu zawsze tacy będziemy...

wypowiedzi ''zaczesańca'' i tego drugiego fiuta Vance'a jasno o tym mówią że Polacy to durn.i.e....
mam mu przyklaskiwać jak ci durn.ie.z -nomen-omen - Wiejskiej? ...jak te pajace mam mu robić owacje na stojąco?
a takiego ''wała''...;D

sześciokrotny bankrut, gościu z 32 zarzutami prokuratorskimi a ''amerykanie '' -co za głupie określenie- go wybierają na prezia...
i co?...wystarczył miesiąc by wzrastała u nich inflacja i rozpocząć wojnę handlową która już daje minusowe efekty...
a to dopiero początek....to już nie będzie żaden Czarny Czwartek czy czas wielkiej depresji ....

Tak, tak zwłaszcza ten lizus, jak podczas pierwszej kadencji Trumpa na stojąco podpisywał niekorzystną umowę na dostawy gazu skroplonego 3 razy droższego od innych państw. A co tam 50 minut poczekam na spotkanie a inni, wiadomo kto w Sejmie na stojąco bił brawo Donald Trump.
10 kwietnia 2025r. o 8:29
~~Jasnoszara Hortensja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wrzosowa Morwa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy jak Ążej pocałuje w dupę ''zaczesańca'' to ten zniesie cła na Polskę? ;D

Polska jest wyjątkiem?

a takiego ''wała''...;D

Tak, tak zwłaszcza ten lizus, jak podczas pierwszej kadencji Trumpa na stojąco podpisywał niekorzystną umowę na dostawy gazu skroplonego 3 razy droższego od innych państw. A co tam 50 minut poczekam na spotkanie a inni, wiadomo kto w Sejmie na stojąco bił brawo Donald Trump.

kiedyś o tym wspominałem bo autentycznie wkur....zdenerwowało mnie jak jedną z moich ulubionych plaż grodzi się pod budowę kolejnego terminala...
czy ktoś zastanawiał się jak drogi jest cykl odwrotny który nazywa się ''reliquefaction'' coś tam -coś tam...(nie pamiętam)
poczytałem o tym jak ''yankee'' po raz kolejny ''dymają '' nasz kraj na cenach i na tym że nawet podpisanych umów nie dotrzymują ...

pytanie ...dlaczego pracownicy rafinerii w Niemczech chcą strajkować bo chcą wznowienia dostaw z Rosji?
10 kwietnia 2025r. o 8:38
strona 666...diabelska liczba...;D

a więc czas zbierać się do STS-u ....dzisiaj będzie już tam luz bo wczoraj było ciasnawo ...
montowali dodatkowe terminala...

a więc skoro to Monte Carlo to wypada powiedzieć - ALEEEE ...;D
~~Brunatnoczerwony Tojeść niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 21:30
W sobotę będzie w naszym mieście Rafał Trzaskowski i wypierać się będzie kwoty wolnej od podatku w wysokości 60 tys. zł, a przecież do wyborów parlamentarnych obiecywał, że PO jest ich gwarantem. Wypierać się będzie pakietu migracyjnego. Niech powie ile mln zł kosztowała kładka dla pieszych przez Wisłę w Warszawie i WC. Pytam się, gdzie jest NIK i pancerny Banaś oraz wielki prokurator Bodnar. Skoro tępimy nadużycia to również u obecnej władzy. Trzaskowski niech opowie Kodomitom jak dwa razy w tysiącach hektolitrów gówno płynęło do Wisły i Błaszczak jako ówczesny szef MON dwa razy tyłek mu ratował poprzez saperów. Kolektor zapasowy był niesprawny i nikt z tym nic nie zrobił. Nikt nie odpowiedział za te rażące zaniedbania i zanieczyszczenie Wisły i Bałtyku. Bajki będzie opowiadał i przyjdzie twardy beton posłuchać swojego idola.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza