~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy jak Ążej pocałuje w dupę ''zaczesańca'' to ten zniesie cła na Polskę? ;D
~~Wrzosowa Morwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy jak Ążej pocałuje w dupę ''zaczesańca'' to ten zniesie cła na Polskę? ;D
Jednak masz nierówno pod sufitem, jak prostacki wpis , Jasio się opuścił ze strychu do piwnicy
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wrzosowa Morwa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy jak Ążej pocałuje w dupę ''zaczesańca'' to ten zniesie cła na Polskę? ;D
Jednak masz nierówno pod sufitem, jak prostacki wpis , Jasio się opuścił ze strychu do piwnicy
dlaczego tak to ''oceniasz''?
przecież ''zaczesaniec'' sam to powiedział ze są kraje które ''całują go w dupę'' ...;D
Polska jest wyjątkiem?
otóż nie ...Polska jest popychadłem''yankee' a jako kraj słabiutki i mający nie(rząd) zamiast rządu zawsze tacy będziemy...
wypowiedzi ''zaczesańca'' i tego drugiego fiuta Vance'a jasno o tym mówią że Polacy to durn.i.e....
podobnie zresztą wypowiadają się o wszystkich Europejczykach więc co?
mam mu przyklaskiwać jak ci durn.ie.z -nomen-omen - Wiejskiej? ...jak te pajace mam mu robić owacje na stojąco?
a takiego ''wała''...;D
to dur.e.ń ale na największych wyszli ci co na niego głosowali...
sześciokrotny bankrut, gościu z 32 zarzutami prokuratorskimi a ''amerykanie '' -co za głupie określenie- go wybierają na prezia...
i co?...wystarczył miesiąc by wzrastała u nich inflacja i rozpocząć wojnę handlową która już daje minusowe efekty...
a to dopiero początek....to już nie będzie żaden Czarny Czwartek czy czas wielkiej depresji ....
to może być przyczynkiem do czegoś o wiele gorszego...
a polski(?) nie(rząd) temu bezrefleksyjnie przyklaskuje...
nie potrafię tego zrozumieć...
Tak, tak zwłaszcza ten lizus, jak podczas pierwszej kadencji Trumpa na stojąco podpisywał niekorzystną umowę na dostawy gazu skroplonego 3 razy droższego od innych państw. A co tam 50 minut poczekam na spotkanie a inni, wiadomo kto w Sejmie na stojąco bił brawo Donald Trump.
~~Jasnoszara Hortensja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wrzosowa Morwa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy jak Ążej pocałuje w dupę ''zaczesańca'' to ten zniesie cła na Polskę? ;D
dlaczego tak to ''oceniasz''?
przecież ''zaczesaniec'' sam to powiedział ze są kraje które ''całują go w dupę'' ...;D
Polska jest wyjątkiem?
otóż nie ...Polska jest popychadłem''yankee' a jako kraj słabiutki i mający nie(rząd) zamiast rządu zawsze tacy będziemy...
wypowiedzi ''zaczesańca'' i tego drugiego fiuta Vance'a jasno o tym mówią że Polacy to durn.i.e....
podobnie zresztą wypowiadają się o wszystkich Europejczykach więc co?
mam mu przyklaskiwać jak ci durn.ie.z -nomen-omen - Wiejskiej? ...jak te pajace mam mu robić owacje na stojąco?
a takiego ''wała''...;D
to dur.e.ń ale na największych wyszli ci co na niego głosowali...
sześciokrotny bankrut, gościu z 32 zarzutami prokuratorskimi a ''amerykanie '' -co za głupie określenie- go wybierają na prezia...
i co?...wystarczył miesiąc by wzrastała u nich inflacja i rozpocząć wojnę handlową która już daje minusowe efekty...
a to dopiero początek....to już nie będzie żaden Czarny Czwartek czy czas wielkiej depresji ....
to może być przyczynkiem do czegoś o wiele gorszego...
a polski(?) nie(rząd) temu bezrefleksyjnie przyklaskuje...
nie potrafię tego zrozumieć...
Tak, tak zwłaszcza ten lizus, jak podczas pierwszej kadencji Trumpa na stojąco podpisywał niekorzystną umowę na dostawy gazu skroplonego 3 razy droższego od innych państw. A co tam 50 minut poczekam na spotkanie a inni, wiadomo kto w Sejmie na stojąco bił brawo Donald Trump.
kiedyś o tym wspominałem bo autentycznie wkur....zdenerwowało mnie jak jedną z moich ulubionych plaż grodzi się pod budowę kolejnego terminala...
czy ktoś zastanawiał się jak drogi jest cykl odwrotny który nazywa się ''reliquefaction'' coś tam -coś tam...(nie pamiętam)
poczytałem o tym jak ''yankee'' po raz kolejny ''dymają '' nasz kraj na cenach i na tym że nawet podpisanych umów nie dotrzymują ...
pytanie ...dlaczego pracownicy rafinerii w Niemczech chcą strajkować bo chcą wznowienia dostaw z Rosji?