~~W punkt napisał(a):.Nie masz zkim juz pic?Ktoś napisał: ~~w punkt napisał(a): A ja zapraszam wszystkich na dobrego drinka pod te udane wyborysorry po te wybory 7kwietnia by marzenia startujących się spełniły. Oddałabym na wszystkich głos ale można tylko na 1 osobę mam już upatrzoną to p. radny powiatu Marcin Stróżyński z partii ludowcowdobrze ze dzis prima apr 1 kwiecien troche pleciesz
~~koles napisał(a):Ktoś napisał: ~~W punkt napisał(a):chyba sobie jaja z wszystkich tu robiszKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~w punkt napisał(a): A ja zapraszam wszystkich na dobrego drinka pod te udane wyborysorry po te wybory 7kwietnia by marzenia startujących się spełniły. Oddałabym na wszystkich głos ale można tylko na 1 osobę mam już upatrzoną to p. radny powiatu Marcin Stróżyński z partii ludowcowdobrze ze dzis prima apr 1 kwiecien troche pleciesz
.Nie masz zkim juz pic?
~~Cynobrowy Maczek napisał(a): Kto załatwił Grzegorzowi Przybylskiego pracę za 20 tys.zl w KGHM jeżeli się nie mylę to chyba tatuś marszałek. Więc panowie są w dobrej komitywie by robić wspólne interesy więc to nie żart.