~~KońRafał napisał(a): Rafał Trzaskowski w 2022 r. jako prezydent Warszawy otrzymał 260 469,54 zł. Oprócz tego wśród przychodów Trzaskowskiego są m.in. należności za prawa autorskie ze Związku Autorów i Kompozytorów Scenicznych w wysokości 31 599 zł oraz ponad 40 tys. zł za prowadzenie wykładów w Collegium Civitas........
Służę mieszkańcom Stolicy :-)
~~Zielonobrunatna Irga napisał(a): Tak Panie Radosławie: Pamiętamy rok 2018 kiedy Karol Stasik (dziś KO) i Jan Russ (wtedy PIS) triumfalnie obwieszczali powstanie w powiecie koalicji PIS i Platformy SAmorządowej, której o ile mnie pamięć nie myli był Pan pełnomocnikiem. Dlatego proszę dziś nie mydlić oczu wyborcom rzekomą niechęcią do PIS. W 2018 roku wspólnie z PISem chcieliście rządzić powiatem.
~~Indygowy Łubin napisał(a): Jak można głosować na KO,partie,która łamie prawo,Konstytucje i wprowadza anarchie. Uchwałami zamiast ustawami wprowadza nieprawość.Silowo ochroniarzami zajmują budynki.KO, to partia , która zawsze będzie się kojarzyć z bezprawiem.Jaki przykład dają młodemu pokoleniu.Corka studiuje prawo i mówi do mnie tato to za komuny tak nie łamano prawa i Konstytucji.Profesorowie tak nam powiedzieli.
~~Zielonobrunatna Irga napisał(a): Tak Panie Radosławie: Pamiętamy rok 2018 kiedy Karol Stasik (dziś KO) i Jan Russ (wtedy PIS) triumfalnie obwieszczali powstanie w powiecie koalicji PIS i Platformy SAmorządowej, której o ile mnie pamięć nie myli był Pan pełnomocnikiem. Dlatego proszę dziś nie mydlić oczu wyborcom rzekomą niechęcią do PIS. W 2018 roku wspólnie z PISem chcieliście rządzić powiatem.
~~Zielonobrunatna Irga napisał(a): Tak Panie Radosławie: Pamiętamy rok 2018 kiedy Karol Stasik (dziś KO) i Jan Russ (wtedy PIS) triumfalnie obwieszczali powstanie w powiecie koalicji PIS i Platformy SAmorządowej, której o ile mnie pamięć nie myli był Pan pełnomocnikiem. Dlatego proszę dziś nie mydlić oczu wyborcom rzekomą niechęcią do PIS. W 2018 roku wspólnie z PISem chcieliście rządzić~~Zielonobrunatna Irga napisał(a): Tak Panie Radosławie: Pamiętamy rok 2018 kiedy Karol Stasik (dziś KO) i Jan Russ (wtedy PIS) triumfalnie obwieszczali powstanie w powiecie koalicji PIS i Platformy SAmorządowej, której o ile mnie pamięć nie myli był Pan pełnomocnikiem. Dlatego proszę dziś nie mydlić oczu wyborcom rzekomą niechęcią do PIS. W 2018 roku wspólnie z PISem chcieliście rządzić powiatem.
Nie drogi Bolecnauto, nigdy nie byłem pełnomocnikiem tego komitetu. Nie oceniam postawy Pana Stasika i jej nie bronię. Proszę go o to spytać. Pozdrawiam. RP