~~xyz napisał(a): Radny Hałka który w Gminie Nowogrodziec robi ponad 1tysiąc głosów jest mieszkańcem Bolesławca !
~~xyz napisał(a): Radny Hałka który w Gminie Nowogrodziec robi ponad 1tysiąc głosów jest mieszkańcem Bolesławca !
~~Spopielały Bambus napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Radny Hałka który w Gminie Nowogrodziec robi ponad 1tysiąc głosów jest mieszkańcem Bolesławca !
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Radny Hałka który w Gminie Nowogrodziec robi ponad 1tysiąc głosów jest mieszkańcem Bolesławca !
Wyborcy mieli do tego prawo, jest demokracja.
Szkoda tylko że pomylili go z Hałką z Nowogrodźca !
~~Wiewiórka napisał(a): Ośrodek zdrowia w. N-c pod lupę a dokładnie dyrektorką niech się ktoś za to weżmie
~~Żółta Hakonechloa napisał(a):Ktoś napisał: ~~mieszkaniec gminy napisał(a): Kiedyś pisałem ,że Gmina Nowogrodziec liczy 15 tys mieszkańców i gdyby zgłosiła do Państwowej Komisji Wyborczej ,że nie chcą się łączyć z Gminą Osiecznica do wspólnej listy wyborczej to z urzędu przypadało by 4 mandaty dla mieszkańców G Nowogrodziec a co mamy dzisiaj ,nie wiadomo czy się śmiać czy płakać aż 1radnego z Zebrzydowej , do rady weszło za to aż 3 radnych z Osiecznicy i jeden z Bolesławca . To są właśnie te zaniedbania ustępującej władzy .
A po jakiego ciula ci radni ? Wywalić wszystkich , bo to tylko kasa idzie z naszych podatków. Tylko koryta się liczą nic więcej .
~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
~~Nw-c napisał(a):Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
Chyba zle myślisz chory człowieku czy nowi radni od Świder coś zmienia na lepsze . Czym się różnią , dla każdego tylko kasa się liczy