~~Spopielały Bambus napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Radny Hałka który w Gminie Nowogrodziec robi ponad 1tysiąc głosów jest mieszkańcem Bolesławca !
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Radny Hałka który w Gminie Nowogrodziec robi ponad 1tysiąc głosów jest mieszkańcem Bolesławca !
Wyborcy mieli do tego prawo, jest demokracja.
No to poco to jęczenie ,że z gminy Nowogrodziec jest tylko jeden radny a nie czterech .
~~Szarobrązowa Metasekwoja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nw-c napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
Chyba zle myślisz chory człowieku czy nowi radni od Świder coś zmienia na lepsze . Czym się różnią , dla każdego tylko kasa się liczy
Kasa, kasa, kasa.
Gorszej szkody jak Świdrowa i jej radni to w całej gminie nie ma nikogo takiego .
~~Brunatnopopielata Funkia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobrązowa Metasekwoja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nw-c napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
Chyba zle myślisz chory człowieku czy nowi radni od Świder coś zmienia na lepsze . Czym się różnią , dla każdego tylko kasa się liczy
Kasa, kasa, kasa.
Gorszej szkody jak Świdrowa i jej radni to w całej gminie nie ma nikogo takiego .
To już Lechosławicz nie jest najgorszy ?
~~ciekawe napisał(a): Czy to prawda że pan major popierający Świdrową ewakuował się z Godzieszowa .?