~~Utylizator napisał(a): Zapamiętajcie jeden z drugim idiotą. Nie ma prawnej możliwości odwołania jednego czy kilku radnych. Tylko i wyłącznie całą radę. Więc proszę przestać bredzić głupoty wiejskie tłuki.
~~pytanie 2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowobrązowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
A ja myślę że jesteś idiotą. Mieszkańcy wypowiedzieli się w wyborach. Z ich woli jest burmistrza i radni. Mają działać w ich interesie, jeśli tak nie będzie wtedy należy rozważyć ich odwołanie: radnych i burmistrzę.
Ojca swego znasz ?
Tak, to milicjant.
~~Purpurowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie 2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowobrązowa Petunia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ja myślę że trzeba będzie zorganizować referendum i odwołać radnych szczególnie tych od Relicha ,bo będą szkodzić Gminie .
A ja myślę że jesteś idiotą. Mieszkańcy wypowiedzieli się w wyborach. Z ich woli jest burmistrza i radni. Mają działać w ich interesie, jeśli tak nie będzie wtedy należy rozważyć ich odwołanie: radnych i burmistrzę.
Ojca swego znasz ?
Tak, to milicjant.
Ale to był ten ,,dobry'' milicjant !
~~mieszkaniec gminy napisał(a): Kiedyś pisałem ,że Gmina Nowogrodziec liczy 15 tys mieszkańców i gdyby zgłosiła do Państwowej Komisji Wyborczej ,że nie chcą się łączyć z Gminą Osiecznica do wspólnej listy wyborczej to z urzędu przypadało by 4 mandaty dla mieszkańców G Nowogrodziec a co mamy dzisiaj ,nie wiadomo czy się śmiać czy płakać aż 1radnego z Zebrzydowej , do rady weszło za to aż 3 radnych z Osiecznicy i jeden z Bolesławca . To są właśnie te zaniedbania ustępującej władzy .
~~xyz napisał(a): Radny Hałka który w Gminie Nowogrodziec robi ponad 1tysiąc głosów jest mieszkańcem Bolesławca !
~~Atramentowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Radny Hałka który w Gminie Nowogrodziec robi ponad 1tysiąc głosów jest mieszkańcem Bolesławca !
Radny Kołodziej jest mieszkańcem Bolesławca ,Radny Kozak mieszkaniec Osiecznicy ,Skóra mieszkaniec Zebrzydowej , Błoniarz mieszkanka Dobrej .Teraz mieszkańcy gminy Nowogrodziec popatrzcie na kogo żeście głosowali ,?