~~Makowy Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielony Suchodrzew napisał(a): Pierwsze wyposażenie gabinetu to pewnie będzie dyktafon do nagrywania wszystkiego i wszystkich.
Nie pier..l bo już jest zamówiony Pegasus z resztą od Suwerennej Polski Ziobrowej .
A to Relich nie zamówił u kolegi partyjnego Zbyszka 0 Pegasusa ?
Tylko to ona nagrywała mieszkańców na spotkaniach, którzy nie byli tego świadomi.
Tylko to z ,,OTWARTEGO" domu Relicha i jego komputera sypał się hejt i opluwanie mieszkańców .
~~wąsik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Makowy Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielony Suchodrzew napisał(a): Pierwsze wyposażenie gabinetu to pewnie będzie dyktafon do nagrywania wszystkiego i wszystkich.
Nie pier..l bo już jest zamówiony Pegasus z resztą od Suwerennej Polski Ziobrowej .
Tylko to ona nagrywała mieszkańców na spotkaniach, którzy nie byli tego świadomi.
Tylko to z ,,OTWARTEGO" domu Relicha i jego komputera sypał się hejt i opluwanie mieszkańców .
~~Atramentowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielony Suchodrzew napisał(a): Pierwsze wyposażenie gabinetu to pewnie będzie dyktafon do nagrywania wszystkiego i wszystkich.
~~vdb napisał(a): Ja dziękuję Relichowi za to że przegrał z kretesem jeszcze chętnie napluł bym mu w twarz !Tylu ludzi niewinnych zniszczył a teraz karma pomału wraca !
~~Krwawosina Kosodrzewina napisał(a):Ktoś napisał: ~~vdb napisał(a): Ja dziękuję Relichowi za to że przegrał z kretesem jeszcze chętnie napluł bym mu w twarz !Tylu ludzi niewinnych zniszczył a teraz karma pomału wraca !
Dobrze że jest ta karma , bo też wróci do innych . Czekam i wiem że już nie długo wróci . Jeśli tobie życia nie zniszczył to nie pisz bzdur , bo bekniesz za to .
~~vdb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwawosina Kosodrzewina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~vdb napisał(a): Ja dziękuję Relichowi za to że przegrał z kretesem jeszcze chętnie napluł bym mu w twarz !Tylu ludzi niewinnych zniszczył a teraz karma pomału wraca !
Dobrze że jest ta karma , bo też wróci do innych . Czekam i wiem że już nie długo wróci . Jeśli tobie życia nie zniszczył to nie pisz bzdur , bo bekniesz za to .
Cepie beknę jak się za dużo najem , to on powinien beknąć i już to robi .
Nie podniecaj się nic nie beknie ale inni bekną i to już chwila moment .