~~Zielonobiała Surfinia napisał(a): Nie wiem dlaczego w tym mieście nie ma jeszcze CBA.
~~Czerwonopomarańczowy Pierwiosnek napisał(a): za wynikiem wyborów stoi coś co powinno budzić nie przerażenie a wstyd...
bo właśnie to pokazuje stan umysłu ''po pierwsze mieszkańców'' i to że nawet kiedy pluje im się w twarz są tacy co przyjmują to z uśmiechem...
~~Mlecznoróżowa Celozja napisał(a): Czy premier Donald Tusk odwoła
pana Piotra Romana ?
~~Tomek napisał(a): Gienia w punkt !!!!!
Nasz Boss to niezły kombinator, myślę że już mu wystarczy wszystkiego teraz czas go rozliczyć i uważam że powinna być sama opozycja i wrócić do wszystkich spraw sprzed kilku lat.
Wystarczy ogłosić na internecie za co by trzeba było rozliczyć Bossa ???
myślę że jego najbliżsi wypiszą tu sporo zadań, a piersi będą jego prezesi dyrektorzy kierownicy bo oni wiedzą najwięcej o jego nieczystosciach....
Bo to oni często opowiadają na spotkaniach i imprezkach przy piwku czy wódeczce tylko dlaczego boją się to powiedziec oficjalnie albo w mediach aby takich ludzi eliminować.
~~Ciemnopomarańczowy Nawłoć napisał(a): To tak trochę jakby Morawieckiego słuchał.
~~Fioletowa Forsycja napisał(a): Panie Prezydencie, proszę nie zaklinać rzeczywistości. Pan wygrał ale przegrał! Ma Pan tylko 8 radnych (od początku było wiadomo, że ZB i 3D to Pana ludzie). Aby rządzić brakuje Panu min. trzech. Pytanie kto się sprzeda i z Panem będzie chciał rządzić. PO - nie, bo nie po to wystartowali, Molak - zapewne nie. Zostaje Panu PIS - w pierwszej swojej kadencji był Pan prezydentem z nadania PISowskiego i z PISem Pan skończy ostatnią kadencję.