oprych napisał(a): Oczywiście że byłem.
I oddałem głos na Kawkę, bo to był w tamtym czasie najlepszy kandydat.
W następnych wyborach samorządowych też oddam głos na kandydata który coś robił dla gminy.
Nie dla Gromadki, czy Różyńca, czy Pasternika lecz dla gminy.
Gromadka tourism
~~Bursztynowa Jagoda napisał(a): Wszyscy ale nie Kawka. To największa wtopa w naszej gminie. Nic nie umie a udaje że coś ogarnia. Z nim już nikt nie rozmawia jak chce coś załatwić w gminie. Idzie się do Matyjewicza. Zresztą to on tak naprawdę jest tam wójtem a Kawka to figurant.
~~Ognistoczerwona Czarnuszka napisał(a): I następnym razem również oddasz na Kawkę, jeżeli będzie kandydował, a nowego kandydata będziesz krytykował.
A jak będzie kandydował Matyjewicz a nie Kawka to na niego zagłosujesz.
Nie będę tu motywował dlaczego tak myślę bo nie ma sensu, takich ludzi ja nie zmienię swoimi argumentami.
oprych napisał(a): ~~Ognistoczerwona Czarnuszka napisał(a): I następnym razem również oddasz na Kawkę, jeżeli będzie kandydował, a nowego kandydata będziesz krytykował.
Nie będę tu motywował dlaczego tak myślę bo nie ma sensu, takich ludzi ja nie zmienię swoimi argumentami.
~~Dyniowy Wrzosiec napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): ~~Ognistoczerwona Czarnuszka napisał(a): I następnym razem również oddasz na Kawkę, jeżeli będzie kandydował, a nowego kandydata będziesz krytykował.
Nie wiem czy Kawka może jeszcze kandydować.
Ale jeśli pojawi się lepszy kandydat (z naszej gminy) to oddam na niego głos.
Zagłosuję na tego który zwolni Matyjewicza, tj. osobę która hamuje rozwój Gromadki. U której wszystko jest na NIE, a tymczasem sam nic w życiu nie pokazał, gminę traktuje jak własny folwark.
Dlatego Kawka we wszystkim zasięga rady sekretarza, bo tym samym nie muszą nic robić.
~~Bursztynowa Jagoda napisał(a): Wszyscy ale nie Kawka. To największa wtopa w naszej gminie. Nic nie umie a udaje że coś ogarnia. Z nim już nikt nie rozmawia jak chce coś załatwić w gminie. Idzie się do Matyjewicza. Zresztą to on tak naprawdę jest tam wójtem a Kawka to figurant.