Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Kasztankowa Budleja niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 19:55
oprych napisał(a): Oczywiście że byłem.
I oddałem głos na Kawkę, bo to był w tamtym czasie najlepszy kandydat.

W następnych wyborach samorządowych też oddam głos na kandydata który coś robił dla gminy.
Nie dla Gromadki, czy Różyńca, czy Pasternika lecz dla gminy.
Gromadka tourism

Polin ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białobrązowa Godecja niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 22:05
~~Bursztynowa Jagoda napisał(a): Wszyscy ale nie Kawka. To największa wtopa w naszej gminie. Nic nie umie a udaje że coś ogarnia. Z nim już nikt nie rozmawia jak chce coś załatwić w gminie. Idzie się do Matyjewicza. Zresztą to on tak naprawdę jest tam wójtem a Kawka to figurant.

Wszyscy od 2 lat wiedzą że Kawka to figurant. I dobrze że Matyjewicz tak naprawdę jest wójtem bo organista na niczym się nie zna.
22745
oprych
2 stycznia 2025r. o 8:32
~~Ognistoczerwona Czarnuszka napisał(a): I następnym razem również oddasz na Kawkę, jeżeli będzie kandydował, a nowego kandydata będziesz krytykował.
A jak będzie kandydował Matyjewicz a nie Kawka to na niego zagłosujesz.
Nie będę tu motywował dlaczego tak myślę bo nie ma sensu, takich ludzi ja nie zmienię swoimi argumentami.

Nie wiem czy Kawka może jeszcze kandydować.
Ale jeśli pojawi się lepszy kandydat (z naszej gminy) to oddam na niego głos.
~~Dyniowy Wrzosiec niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 9:31
oprych napisał(a): ~~Ognistoczerwona Czarnuszka napisał(a): I następnym razem również oddasz na Kawkę, jeżeli będzie kandydował, a nowego kandydata będziesz krytykował.
Nie będę tu motywował dlaczego tak myślę bo nie ma sensu, takich ludzi ja nie zmienię swoimi argumentami.

Zagłosuję na tego który zwolni Matyjewicza, tj. osobę która hamuje rozwój Gromadki. U której wszystko jest na NIE, a tymczasem sam nic w życiu nie pokazał, gminę traktuje jak własny folwark.
Dlatego Kawka we wszystkim zasięga rady sekretarza, bo tym samym nie muszą nic robić.
~~Marzena niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 9:42
~~Dyniowy Wrzosiec napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): ~~Ognistoczerwona Czarnuszka napisał(a): I następnym razem również oddasz na Kawkę, jeżeli będzie kandydował, a nowego kandydata będziesz krytykował.

Zagłosuję na tego który zwolni Matyjewicza, tj. osobę która hamuje rozwój Gromadki. U której wszystko jest na NIE, a tymczasem sam nic w życiu nie pokazał, gminę traktuje jak własny folwark.
Dlatego Kawka we wszystkim zasięga rady sekretarza, bo tym samym nie muszą nic robić.

Co panowie tylko obiecują i nic więcej.
~~Kasztanowatoczerwona Słonecznica niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 11:32
~~Bursztynowa Jagoda napisał(a): Wszyscy ale nie Kawka. To największa wtopa w naszej gminie. Nic nie umie a udaje że coś ogarnia. Z nim już nikt nie rozmawia jak chce coś załatwić w gminie. Idzie się do Matyjewicza. Zresztą to on tak naprawdę jest tam wójtem a Kawka to figurant.

o to chyba juz kazdy zauważył
~~Pelargonia Żółtojaskrawozielona niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 12:28
ale u nas we wszystkich jednostkach podobnie. Urząd Gminy, Dom Kultury .....
~~Robert niezalogowany
2 stycznia 2025r. o 16:23
Kto wie jakie będą kwoty opłat za ścieki , wodę ,odpady komunalne, podatki od nieruchomości, środków transportu inne. Na pewno będzie żyło się nam lepiej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza