Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Teo Van Don-Bum Und niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 18:40
Ej wiejskie tłuki , chamy wioskowe ,
KTO MNIE WYBRAŁ????
To nie wy nieroby ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ognistoczerwona Czarnuszka niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 18:43
~~Teo Van Don-Bum Und napisał(a): Ej wiejskie tłuki , chamy wioskowe ,
KTO MNIE WYBRAŁ????
To nie wy nieroby ?

Ze wsi jesteś, na wieś wrócisz.
Tak to tłuki go wybrali, a czy oni wioskowe, czy powiatowe to już ich zapytaj.
22745
oprych
1 stycznia 2025r. o 19:00
~~Ognistoczerwona Czarnuszka napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): Akurat pośmiewiskiem są autorzy postów takich jak powyżej.
No ale czego oczekiwać od ludzi którzy potrafią tylko krytykować, a samemu nic nie potrafią zrobić.

Chyba jakieś żarty sobie robisz, wójt bierze pieniądze a my mamy za niego robić?
Wydawać miliony na bzdury to każdy potrafi, a może założyłby sobie działalność i pokazał jak się pieniądze zarabia, opłaciłby sobie i pracownikom ZUS i składkę zdrowotną, podatek od posiadania środków transportu, podatek od nieruchomości i pokazałby nam jak się wspiera budżet państwa i gminy?
Na gotowe to każdy leci.

To dlaczego nie startujecie na ten urząd? Skoro wiecie jak to zrobić lepiej. Zacznijcie robić coś dla gminy, tak aby ludzie was poznali i oddali na was głos w wyborach.
Jeżeli pojawi się taki kandydat na wójta z chęcią oddam na niego głos.
1 stycznia 2025r. o 19:07
A ostatnio byłeś na głosowaniu w Gromadce?
Na kogo głosowałeś?
Napisz to powiem Ci na kogo w przyszłych wyborach zagłosujesz.
1 stycznia 2025r. o 19:07
A ostatnio byłeś na głosowaniu w Gromadce?
Na kogo głosowałeś?
Napisz to powiem Ci na kogo w przyszłych wyborach zagłosujesz.
22745
oprych
1 stycznia 2025r. o 19:15
Oczywiście że byłem.
I oddałem głos na Kawkę, bo to był w tamtym czasie najlepszy kandydat.

W następnych wyborach samorządowych też oddam głos na kandydata który coś robił dla gminy.
Nie dla Gromadki, czy Różyńca, czy Pasternika lecz dla gminy.
1 stycznia 2025r. o 19:23
I następnym razem również oddasz na Kawkę, jeżeli będzie kandydował, a nowego kandydata będziesz krytykował.
A jak będzie kandydował Matyjewicz a nie Kawka to na niego zagłosujesz.
Nie będę tu motywował dlaczego tak myślę bo nie ma sensu, takich ludzi ja nie zmienię swoimi argumentami.
~~Bursztynowa Jagoda niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 19:40
Wszyscy ale nie Kawka. To największa wtopa w naszej gminie. Nic nie umie a udaje że coś ogarnia. Z nim już nikt nie rozmawia jak chce coś załatwić w gminie. Idzie się do Matyjewicza. Zresztą to on tak naprawdę jest tam wójtem a Kawka to figurant.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza