~~Żółtawozielony Koleus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Żółtawozielony Koleus
Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Ktoś napisał: ~~Żółtawozielony Koleus napisał(a): Mój i mojej rodziny głosy już masz a będzie ich 10. Więc zaczynaj zbierać.
Zróbcie to razem i zaangażujcie innych.
My ludzie prości , słabo wykształceni , nie nadajemy się do polityki.
Lepszy człowiek prosty i uczciwy niż obecny prostak.
~~Kasztanowoczerwony Wrzos napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawozielony Koleus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Żółtawozielony Koleus
Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Ktoś napisał: ~~Żółtawozielony Koleus napisał(a): Mój i mojej rodziny głosy już masz a będzie ich 10. Więc zaczynaj zbierać.
Zróbcie to razem i zaangażujcie innych.
My ludzie prości , słabo wykształceni , nie nadajemy się do polityki.
Lepszy człowiek prosty i uczciwy niż obecny prostak.
Nie , zróbcie to wy młodzi , na uniwersytetach kształceni.
~~Gienek napisał(a): W naszej gminie niektórzy mieszkańcy obchodzą dzisiaj i jutro prawosławne Boże Narodzenie.
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gienek napisał(a): W naszej gminie niektórzy mieszkańcy obchodzą dzisiaj i jutro prawosławne Boże Narodzenie.
Szokująca informacja
A wiecie że w Pcimie koło Myślenic przewróciła się łopata?
~~Dekolt napisał(a): rozgrywają mecz przeciwko Lachom, stracą Donbas,wlezą tu, we Lwowie robi się pomnik ku czci suchewycza
~~Don-Bum Van napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dekolt napisał(a): rozgrywają mecz przeciwko Lachom, stracą Donbas,wlezą tu, we Lwowie robi się pomnik ku czci suchewycza
W Gromadce tak Iwan macie?