oprych napisał(a): Bo ich nie interesuje stan faktyczny. Piszą bzdury bo pewnie chcą "obrzydzić" mieszkańcom aktualnego wójta.
Dlatego w tym temacie nie ma żadnej dyskusji tylko walą śmiesznymi sloganami typu:
"Podniesienie opłat za podatki obniża poziom życia tym najbiedniejszym ... "
~~Oliwkowozielony Lubczyk napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): Bo ich nie interesuje stan faktyczny. Piszą bzdury bo pewnie chcą "obrzydzić" mieszkańcom aktualnego wójta.
Dlatego w tym temacie nie ma żadnej dyskusji tylko walą śmiesznymi sloganami typu:
"Podniesienie opłat za podatki obniża poziom życia tym najbiedniejszym ... "
Stan faktyczny jest taki że dochody bieżące są 2 bańki niższe niż wydatki bieżące. Stan jest taki że z 30 baniek nadwyżki zostało już niewiele i jeżeli dojdą dodatkowe wydatki a nic nie uda się sprzedać gmine czeka branie pożyczek. Więc nie linkuj bzdur tylko czytaj budżet który jest dostępny. Nadwyżka operacyjna to nic innego tylko oszczędności z lat poprzednich ze sprzedaży ziem na strefie
~~Krystian napisał(a): Sprawdzałem ten link który podałeś, nic tam ciekawego nie ma.
Brakuje pieniędzy bo wójt nigdy ich nie zarabiał i nie umie rządzić, tak jak większość samorządów. Pracują tam przeważnie ludzie którzy całe życie brali wypłatki z budżetówki.
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krystian napisał(a): Sprawdzałem ten link który podałeś, nic tam ciekawego nie ma.
Brakuje pieniędzy bo wójt nigdy ich nie zarabiał i nie umie rządzić, tak jak większość samorządów. Pracują tam przeważnie ludzie którzy całe życie brali wypłatki z budżetówki.
Tobie brakuje pieniędzy jak temu, co to emerytury po 2 000 000 widział i jeszcze pisał że mało :)
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krystian napisał(a): Sprawdzałem ten link który podałeś, nic tam ciekawego nie ma.
Tobie brakuje pieniędzy jak temu, co to emerytury po 2 000 000 widział i jeszcze pisał że mało :)