Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rada Miasta podjęła uchwałę w sprawie wynagrodzenia Prezydenta Piotra Romana
~~Zorro niezalogowany
7 maja 2024r. o 15:14

DODAJĘ: 10 770 zł. wynagrodzenia zasadniczego+3 450 zł. dodatku funkcyjnego +4 266 zł. dodatku specjalnego+2 154 zł. dodatku za wieloletnią pracę (20% wynagrodzenia zasadniczego) = 20 640 zł . Nie jest to 20540 zł o czym napisała redakcja w artykule. Zawsze to 100 zł różnicy dla Cara :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Koralowa Rudbekia niezalogowany
7 maja 2024r. o 15:18
Teraz narzekacie? Trzeba było iść na wybory.
1484
rafal
7 maja 2024r. o 15:45
nie mogą mu płacić ci co na niego głosowali ?
ja szukam pracz za 4k netto, 6godzin nikt mnie nie chce i mi nie płaci , oni tak samo, ja ich nie chce i nie zgadyam się na płacenie z moich podatków.
~~Amarantowy Ubiorek niezalogowany
7 maja 2024r. o 16:24
rafal napisał(a): nie mogą mu płacić ci co na niego głosowali ?
ja szukam pracz za 4k netto, 6godzin nikt mnie nie chce i mi nie płaci , oni tak samo, ja ich nie chce i nie zgadyam się na płacenie z moich podatków.

Jak Ci nikt nie płaci- to skąd Twoje podatki???
~~Dennismerge niezalogowany
7 maja 2024r. o 16:33
Bernedoodle Puppies For Sale Near Michigan
~~Oranżowa Portulaka niezalogowany
7 maja 2024r. o 16:41
„ Jaskrawozielony Ligustr niezalogowany
2 godz. 11 min. temu
za co takie kwoty????????? za wałki na latarniach , basenikach? dzialkach? „

Za walki na
latarniach ,
basenikach ,
działkach ,
i byłych niemieckich obozach .
~~bolecnauta niezalogowany
7 maja 2024r. o 17:01
jak zejdzie to nawet nie bedzie wiedzial kiedy pieniedzy ze soba juz nie zabierze.no to widac od czego zaczela sie sesja od...podwyzki
~~Kasztanowatordzawy Kasztanowiec niezalogowany
7 maja 2024r. o 17:01
~~Koralowa Rudbekia napisał(a): Teraz narzekacie? Trzeba było iść na wybory.

Po co?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza