~~Mieszkaniec napisał(a): Do KGW nic nie mam ale niech radni myślą o młodym o młodzieży i dzieciach. Brak aktyteparku - to co jest to kpina. Brak placu zabaw który spełnia standardy, brak ścieżek rowerowych, boiska wielosezonowego. Wiele lat zaniedbań. Dlatego kibicuje Świder
~~Mieszkaniec napisał(a): Do KGW nic nie mam ale niech radni myślą o młodym o młodzieży i dzieciach. Brak aktyteparku - to co jest to kpina. Brak placu zabaw który spełnia standardy, brak ścieżek rowerowych, boiska wielosezonowego. Wiele lat zaniedbań. Dlatego kibicuje Świder
~~Burozielony Tytoń napisał(a): Pani Świder jest fajna babka. A jeśli ktoś na nią jedzie to wiadomo kto.
~~Indygowy Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Do KGW nic nie mam ale niech radni myślą o młodym o młodzieży i dzieciach. Brak aktyteparku - to co jest to kpina. Brak placu zabaw który spełnia standardy, brak ścieżek rowerowych, boiska wielosezonowego. Wiele lat zaniedbań. Dlatego kibicuje Świder
Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Do KGW nic nie mam ale niech radni myślą o młodym o młodzieży i dzieciach. Brak aktyteparku - to co jest to kpina. Brak placu zabaw który spełnia standardy, brak ścieżek rowerowych, boiska wielosezonowego. Wiele lat zaniedbań. Dlatego kibicuje Świder
Popieram!
Kibicuj jej , poczekamy i zobaczymy czy to będzie o czym piszesz . Ja szybciej będę księdzem jak ona coś tu zrobi .
~~oszukany napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burozielony Tytoń napisał(a): Pani Świder jest fajna babka. A jeśli ktoś na nią jedzie to wiadomo kto.
Też tak myślałem przez ostatnie 10 lat ,ale się zawiodłem i nie miałem pojęcia że byłem przez nią okłamywany.
~~pytanie zasadnicze napisał(a):Ktoś napisał: ~~oszukany napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burozielony Tytoń napisał(a): Pani Świder jest fajna babka. A jeśli ktoś na nią jedzie to wiadomo kto.
Też tak myślałem przez ostatnie 10 lat ,ale się zawiodłem i nie miałem pojęcia że byłem przez nią okłamywany.
Rozkochała cię w sobie a następnie kopnęła w dupę ?
Kochać to tam nie ma co ,ładniejsze i młodsze wypycham nogą z łóżka ,pięknie kłamała o rozwoju gminy i opluwała RR . Leszka też rozkochała i wypluła ?
~~Mieszkanka napisał(a): Poziom tych komentarzy powyżej to żenada. Nie dziwię się że w Nowogrodźcu jest tak źle bo jak może być dobrze jak ludzie mają tylko do zaoferowania żółć i nienawiść. Większość co tu pisze nie ma pojęcia o niczym ale anonimowo każdy głupi może coś napisać. To też wina byłego burmistrza który podzielił społeczeństwo. Żenada.