~~Jasnobłękitna Celozja napisał(a): ''Nieraz co prawda widzę w komentarzach, że jestem rusofobem albo niemieckim agentem, ale w czasach, kiedy wszyscy wszystkich oskarżają o zdradę, to już nawet na mnie nie robi większego wrażenia. W odróżnieniu od wielu autorów tekstów historycznych na różnych internetowych portalach z całej Polski, zawsze podaję źródła, na których się opieram, więc łatwo da się sprawdzić to, czy trzymam się faktów. ''
bo pan jest rusofobem...;D
tak jak pański koleżka redakcyjny ...
ten gruby co to myślał że dotknie mnie określeniem ''ruskiej onucy''...;D
zawsze pan podaje źródła?...i co z tego jak robi pan to wybiórczo?...co z tego jak bardzo często dodaje pan swoją wyraźnie ukierunkowana opinię?
krótko bo nie mam czasu...
jest pan niewiarygodny ,tendencyjny i sporo jeszcze musi się pan uczyć tego czym jest obiektywne zarówno dziennikarstwo jak i czym można sobie zasłużyć na miano obiektywnego historyka...
~~Jasnobłękitna Celozja napisał(a): ''Nieraz co prawda widzę w komentarzach, że jestem rusofobem albo niemieckim agentem, ale w czasach, kiedy wszyscy wszystkich oskarżają o zdradę, to już nawet na mnie nie robi większego wrażenia. W odróżnieniu od wielu autorów tekstów historycznych na różnych internetowych portalach z całej Polski, zawsze podaję źródła, na których się opieram, więc łatwo da się sprawdzić to, czy trzymam się faktów. ''
zawsze pan podaje źródła?...i co z tego jak robi pan to wybiórczo?...co z tego jak bardzo często dodaje pan swoją wyraźnie ukierunkowana opinię?
jest pan niewiarygodny ,tendencyjny i sporo jeszcze musi się pan uczyć tego czym jest obiektywne zarówno dziennikarstwo jak i czym można sobie zasłużyć na miano obiektywnego historyka...
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnobłękitna Celozja napisał(a): ''Nieraz co prawda widzę w komentarzach, że jestem rusofobem albo niemieckim agentem, ale w czasach, kiedy wszyscy wszystkich oskarżają o zdradę, to już nawet na mnie nie robi większego wrażenia. W odróżnieniu od wielu autorów tekstów historycznych na różnych internetowych portalach z całej Polski, zawsze podaję źródła, na których się opieram, więc łatwo da się sprawdzić to, czy trzymam się faktów. ''
,,bo pan jest rusofobem...;D
ten gruby co to myślał że dotknie mnie określeniem ''ruskiej onucy''...;D ''
Janusz , Bernard nie jest gruby tylko ma nadwagę , sporą ,a ty faktycznie jesteś ruską onucą.
~~Jasnobłękitna Celozja napisał(a): bo pan jest rusofobem