~~Złotawy Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Szczodrzeniec napisał(a): No i leci kabarecik ,jak szybko karierowicze zapomnieli ,że Przybylski poszedł z PISem zdradzając PO to jest farbowany lis ,teraz Gancaż da mu miejsce w spółkach skarbu państwa i radach nadzorczych oraz weźmie go do zarządu . Można żyć w luksusach nie pracując można .
A tobie zostało klepanie anonimowych komenatzry w necie ćmoku :) A wychyl się, zrób coś pod własnym nazwiskiem... Co? strach nie pozwala? :) Znam takich "kozaków" na pęczki/
~~Ciemnoturkusowy Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawy Bluszcz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Szczodrzeniec napisał(a): No i leci kabarecik ,jak szybko karierowicze zapomnieli ,że Przybylski poszedł z PISem zdradzając PO to jest farbowany lis ,teraz Gancaż da mu miejsce w spółkach skarbu państwa i radach nadzorczych oraz weźmie go do zarządu . Można żyć w luksusach nie pracując można .
A tobie zostało klepanie anonimowych komenatzry w necie ćmoku :) A wychyl się, zrób coś pod własnym nazwiskiem... Co? strach nie pozwala? :) Znam takich "kozaków" na pęczki/
Ty fiucie to jesteś bohater, wszystko to napisałeś pod swoim nazwiskiem ,ja to co napisałem otwarcie mówię w rozmowach z osobami które mają wiedzę ,proszę podaj namiary to ci się przedstawię i porozmawiamy .
przedstaw się tu, kozaku.
~~Zielona Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawy Bluszcz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Szczodrzeniec napisał(a): No i leci kabarecik ,jak szybko karierowicze zapomnieli ,że Przybylski poszedł z PISem zdradzając PO to jest farbowany lis ,teraz Gancaż da mu miejsce w spółkach skarbu państwa i radach nadzorczych oraz weźmie go do zarządu . Można żyć w luksusach nie pracując można .
Ty fiucie to jesteś bohater, wszystko to napisałeś pod swoim nazwiskiem ,ja to co napisałem otwarcie mówię w rozmowach z osobami które mają wiedzę ,proszę podaj namiary to ci się przedstawię i porozmawiamy .
przedstaw się tu, kozaku.
Nazywam się Antek Szeląg.
~~Żółtoczerwona Rzeżucha napisał(a): Czy na kolejnej rozprawiegdy wszystko wyjdzie na jawa już nie będzie " przyjaciela" - dobrze wiedzieć o tych sprawach. Jeśli by to była ściema nikt by nie podał nr. spraw. A więc z niecierpliwością oczekujemy na dalszy ciąg tej bulwersujacej sprawy
będą dziennikarze ?
W Sądzie Rejonowym w Bolesławcu
odbyły się 4 rozprawy karne przy udziale pana Piotra Romana .
Czy
II wojna światowa byla
w Europie ?
Sąd Rejonowy w Bolesławcu
Wydział II Karny ,
sygnatura sprawy
II K 623 / 20 w
zw. z II Kp 202 / 23 , w zw.
z II K 283 / 22 ,
oskarżony Piotr Roman , art 133 kk , 256 kk , art 231 kk i inne .
Czy koalicja Bezpartyjnych z PSL , w Sejmiku utrzyma się ?
~~Zielonkawa Pokrzywa napisał(a): PO nie ma prezydenta Wrocławia, nie ma marszałka, a w naszym powiecie z PO przechodzą do koalicji PiSu... Tyle są warci.