Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nietrzymanie moczu - koniec z tabu!
~~Pacjentka niezalogowany
31 maja 2024r. o 19:41
Polecam krzesełko u dr Chomy( to nie marketing tylko szczera opinia) , po 6 zabiegach nie ma żadnych problemów tych łóżkowych również . A problemy zaczęły się po ciąży.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xyz niezalogowany
31 maja 2024r. o 20:02
Ja nie mam problemu z nietrzymaniem moczu, ale od jakiegoś czasu budzę się w nocy około 2 lub 3 rano i muszę iść się wysikać .Kiedyś mi się to nie zdarzało .
~~gv niezalogowany
31 maja 2024r. o 20:07
~~Pacjentka napisał(a): Polecam krzesełko u dr Chomy( to nie marketing tylko szczera opinia) , po 6 zabiegach nie ma żadnych problemów tych łóżkowych również . A problemy zaczęły się po ciąży.

mam dzis kielbaski biale z biedronki na grilla, usmazyc je dzis? z czym je zjesc tak w ogole? z chlebem?
~~Łososiowy Gajowiec niezalogowany
31 maja 2024r. o 20:51
~~Pacjentka napisał(a): Polecam krzesełko u dr Chomy( to nie marketing tylko szczera opinia) , po 6 zabiegach nie ma żadnych problemów tych łóżkowych również . A problemy zaczęły się po ciąży.

6 zabiegów po 350 zł to chyba ta kwota cię wyleczyła ?
~~Jaskrawoniebieski Pięciornik niezalogowany
31 maja 2024r. o 21:30
~~xyz napisał(a): Ja nie mam problemu z nietrzymaniem moczu, ale od jakiegoś czasu budzę się w nocy około 2 lub 3 rano i muszę iść się wysikać .Kiedyś mi się to nie zdarzało .

Nie pij piwa
~~Marengo Kobea niezalogowany
31 maja 2024r. o 21:34
Prosze przypomiec o nie trzymaniu moczu starszych pań podczas organoizacji zajeć na basenach ! pamietajmy, że później dzieci ucza sie pływać w tym samym zbiorniku czesto zachłystujac sie wodą !
~~Pi ś niezalogowany
31 maja 2024r. o 21:39
~~Łososiowy Gajowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pacjentka napisał(a): Polecam krzesełko u dr Chomy( to nie marketing tylko szczera opinia) , po 6 zabiegach nie ma żadnych problemów tych łóżkowych również . A problemy zaczęły się po ciąży.

lepiej bylo sobie pieluchomajtki kupic
~~Kuma niezalogowany
31 maja 2024r. o 21:42
Moja żona też nie trzymała moczu. Po wizycie
~~Łososiowy Gajowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pacjentka napisał(a): Polecam krzesełko u dr Chomy( to nie marketing tylko szczera opinia) , po 6 zabiegach nie ma żadnych problemów tych łóżkowych również . A problemy zaczęły się po ciąży.

No właśnie. Moja żona już po pierwszej wizycie za 350 zł … się ze...ła. I teraz ma szlaban na lekarzy

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza