~~Pacjentka napisał(a): Polecam krzesełko u dr Chomy( to nie marketing tylko szczera opinia) , po 6 zabiegach nie ma żadnych problemów tych łóżkowych również . A problemy zaczęły się po ciąży.
~~Pacjentka napisał(a): Polecam krzesełko u dr Chomy( to nie marketing tylko szczera opinia) , po 6 zabiegach nie ma żadnych problemów tych łóżkowych również . A problemy zaczęły się po ciąży.
~~xyz napisał(a): Ja nie mam problemu z nietrzymaniem moczu, ale od jakiegoś czasu budzę się w nocy około 2 lub 3 rano i muszę iść się wysikać .Kiedyś mi się to nie zdarzało .
~~Łososiowy Gajowiec napisał(a):lepiej bylo sobie pieluchomajtki kupicKtoś napisał: ~~Pacjentka napisał(a): Polecam krzesełko u dr Chomy( to nie marketing tylko szczera opinia) , po 6 zabiegach nie ma żadnych problemów tych łóżkowych również . A problemy zaczęły się po ciąży.
6 zabiegów po 350 zł to chyba ta kwota cię wyleczyła ?
~~Łososiowy Gajowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pacjentka napisał(a): Polecam krzesełko u dr Chomy( to nie marketing tylko szczera opinia) , po 6 zabiegach nie ma żadnych problemów tych łóżkowych również . A problemy zaczęły się po ciąży.
6 zabiegów po 350 zł to chyba ta kwota cię wyleczyła ?
Zastosowana autokorekta