Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiemy jak będzie wyglądała maskotka BKS! Możesz nadać jej imię
~~Jul niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 12:00
"Boberek"

No bo miasto nad Bobrem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zibi niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 12:19
Najlepiej ciamajdy z Bolesławca .
~~xxx niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 12:24
BeKaS
~~Ja niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 13:03
~~Xxx napisał(a): A co ten ptak ma wspólnego z BKS i naszym miastem? Bo ma oczka na piórach i trochę niebieskiego koloru?

Dlaczego w ludziach tyle zawiści! Wszystko byleby skrytykować.... żal... każdy ma swoje zdanie i intzi
~~Ja niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 13:16
~~Xxx napisał(a): A co ten ptak ma wspólnego z BKS i naszym miastem? Bo ma oczka na piórach i trochę niebieskiego koloru?

Dlaczego w ludziach tyle zawiści! Wszystko byleby skrytykować.... żal... każdy ma swoje zdanie i może interpretować po swojemu. Dla mnie nawet bez napisu Bolesławiec na koszulce, kiedy patrze od razu maskotka kojarzy się tylko i wyłącznie z Bolesławcem!! Bo stempelki? Tak! Strzał w dziesiątkę! Nie mieszkam w Pl, a tu gdzie jestem jeśli ktoś kojarzy Bolesławiec, to właśnie po stempelkach!
Pamiętajmy, że marketing jest od skutecznej reklamy, a to jak gra zespół trzeba kierować do trenerów i być może jakości treningów. Nie wiem, nie mi to oceniać.
Autorowi projektu gratuluje.
Zacznijcie się ludzie cieszyć życiem i wspierać się wzajemnie, a nie tylko każdy potrafi pluć jadem... a niby jesteśmy takim gościnnym i uprzejmym narodem! Szkoda, że nie w stosunku do swoich rodaków.
~~twojkoszmar3000 niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 13:30
Dobry pomysł, aby wykorzystać wzory ceramiki, aczkolwiek Bolesławianie nie kojarzą mi się z pawiami, lecz z pawianami ;)
~~Pomarańczowobrązowa Sałata niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 13:31
Tu chodzi o szacunek dla kilkudziesiecioletnich barw klubu i jego historii. Takich rzeczy sie nie zmienia. To tak jakby przyszedl nowy czlowiek i powiedzial ze zmienia flage Polski na inne kolory bo tak mu sie podoba a do tego wymieni orla na bociana bo mu sie kojarzy z Polska... Herb i barwy to cos czego sie nie rusza bo to nie jest logo paczki chipsow...
~~Purpurowa Imperata niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 13:32
Wstrząśnięty jestem i w szoku jaki czat
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza