~~Jasnofioletowa Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Izabelowy Klon napisał(a): Ludzie,przestańcie już szczuć jedni na drugich.Zadna partia nie jest dobra i nigdy nie będzie bo oni nas wszystkich mają gdzieś.Mam już trochę lat ale nigdy nie widziałam tyle nienawiści,goryczy,nieporozumień i chamstwa które zafundowało nam PIS.Musze przyznać,że to jedyne co im dobrze wyszło to skłócić społeczeństwo i dalej to robią.Pan Kaczyński niech weźmie swojego kota i jedzie na wczasy bo tak naprawdę nikt już nie chce go słychać.My ludzie mamy już tego dość!!!
Super to wszystko niestety prawda
~~Jasnofioletowa Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Izabelowy Klon napisał(a): Ludzie,przestańcie już szczuć jedni na drugich.Zadna partia nie jest dobra i nigdy nie będzie bo oni nas wszystkich mają gdzieś.Mam już trochę lat ale nigdy nie widziałam tyle nienawiści,goryczy,nieporozumień i chamstwa które zafundowało nam PIS.Musze przyznać,że to jedyne co im dobrze wyszło to skłócić społeczeństwo i dalej to robią.Pan Kaczyński niech weźmie swojego kota i jedzie na wczasy bo tak naprawdę nikt już nie chce go słychać.My ludzie mamy już tego dość!!!
Super
Super
~~Jasnofioletowa Dabecja napisał(a):a ci teraz to lepsi cwokuKtoś napisał: ~~Izabelowy Klon napisał(a): Ludzie,przestańcie już szczuć jedni na drugich.Zadna partia nie jest dobra i nigdy nie będzie bo oni nas wszystkich mają gdzieś.Mam już trochę lat ale nigdy nie widziałam tyle nienawiści,goryczy,nieporozumień i chamstwa które zafundowało nam PIS.Musze przyznać,że to jedyne co im dobrze wyszło to skłócić społeczeństwo i dalej to robią.Pan Kaczyński niech weźmie swojego kota i jedzie na wczasy bo tak naprawdę nikt już nie chce go słychać.My ludzie mamy już tego dość!!!
Super
~~Białawy Driakiew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Izabelowy Klon napisał(a): Ludzie,przestańcie już szczuć jedni na drugich.Zadna partia nie jest dobra i nigdy nie będzie bo oni nas wszystkich mają gdzieś.Mam już trochę lat ale nigdy nie widziałam tyle nienawiści,goryczy,nieporozumień i chamstwa które zafundowało nam PIS.Musze przyznać,że to jedyne co im dobrze wyszło to skłócić społeczeństwo i dalej to robią.Pan Kaczyński niech weźmie swojego kota i jedzie na wczasy bo tak naprawdę nikt już nie chce go słychać.My ludzie mamy już tego dość!!!
Super to wszystko niestety prawda