Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Maciej Małkowski już nie będzie kierownikiem ARiMR
~~Fioletowa Budleja niezalogowany
14 sierpnia 2024r. o 18:11
Begonia, masz widać nudne życie skoro tak bardzo interesujesz się cudzym. Wracaj do seriali na Polsacie :)))
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hehe niezalogowany
14 sierpnia 2024r. o 20:03
Jaki mi przykro,choć ciekaw jestem jaką teraz posadę otrzyma hehe
~~Pąsowy Wilczomlecz niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 13:37
~~hehe napisał(a): Jaki mi przykro,choć ciekaw jestem jaką teraz posadę otrzyma hehe

Martw się o siebie, bo jak rządzi koalicja 8 gwiazdek z 13 grudnia,to kwestia czasu,że wielu jej wyborczych i nie tylko otrzyma wypowiedzenie umowy o pracę
~~Pąsowy Wilczomlecz niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 13:39
~~hjk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Biała Azalia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowawy Agrest napisał(a): Każdy ogląda to co lubi. Gratulacje... Boszsz... co za poziom adwersarzy pana Macieja...

Same internetowe cwaniaki rzucające anonimowo zza murka. Rzucają i hop z murek, żeby jkt nie widział. Kozaki w necie, piz#y w świecie. Na szczęście...

o tak! zapomniałam o tym staroposkim przysłowiu ;-) ale jakże ono prawdziwe, jakże prawdziwe!

~~Brudnoszara Begonia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielbłądza Hakonechloa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biała Nasturcja napisał(a): jeśli nie rozumiesz roli opozycji to nie ma o czym mówić. To dzięki nim wiele spraw władza ogarniała, bo wiedziała że wyciągną i będą na coś zwracać uwagę.

Dobry żart

Świetny...patrząc na dni pelne wydarzeń...czekam na ogłoszenie nowej posady
PANA MACIEJA :)

To czekaj, bo Pan Maciej już pewnie ma już propozycję. Zobaczysz we wrześniu
~~Bławatkowa Golteria niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 16:14
koles pogody Sebastian F tez powinien odejsc z ZC czas na powród p.Ogrodnika któremu....przyspieszyli..-odejscie.prawda Szymon
~~Pistacjowa Lawenda niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 16:22
Pozorant i horągiewka. Dla zysku gotowy pojsc na wszystko i wstąpic wszędzie..
~~Hu niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 19:14
Tatuś pomagał i talk to się ciągnie byle do emeryturki
~~Kasztanowatordzawy Aster niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 20:18
~~Hu napisał(a): Tatuś pomagał i talk to się ciągnie byle do emeryturki

No tak, nie tak jak twój, co dał nogę :))
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.