~~Barwinkowa Katalpa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cyęnamonowa Metasekwoja napisał(a): Pan Gabrysik bredzi o patriotyzmie
przed żołnierzami WP , a osobiście wydał decyzję o wyburzeniu byłych niemieckich obozów - kacetów na Staroszkolnej i Orlej - Concordia .
Ja mam stodołę która się wali a ja nie mogę jej wyburzyć bo jakiś IDIOTA wpisał ją do rejestru zabytków .
~~Polak patriota napisał(a): Łotwa dostarczyła Ukrainie 500 dronów FPV. Ide dronòw ma całe wojsko polskie ?? Dlaczego do dzisiaj nie ma jednostek typowo dronowych ??
~~po 1 mieszkańcy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Barwinkowa Katalpa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cyęnamonowa Metasekwoja napisał(a): Pan Gabrysik bredzi o patriotyzmie
przed żołnierzami WP , a osobiście wydał decyzję o wyburzeniu byłych niemieckich obozów - kacetów na Staroszkolnej i Orlej - Concordia .
Ja mam stodołę która się wali a ja nie mogę jej wyburzyć bo jakiś IDIOTA wpisał ją do rejestru zabytków .
Zgłoś się do ratusza , tam Ci powiedzą jak to obejść.
Zabytkowe stodoły często zawalają się w trakcie gwałtownych zdarzeń atmosferycznych.
~~Marengo Groszek napisał(a): Naczelnego gościa wszystkich imprez z grochówką - Niebieskiego Pałkownika TW ,,Hary'' zamienili na niedoszłego generała wykopango na emeryturę dzięki PiS :-) ?!:-) Karma wraca....